Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Epoca Exponentiala – Amintiri din viitor

Epoca exponentiala – Amintiri din viitor

Ce se va intampla in viitorul omenirii?
Cum vom fi influentati de tehnologie in urmatorii ani?
Cum se va schimba modul in care traim viata?

Exista de mult, multe locuri in lume, in care modalitatile de transport sunt autonome. Trenuri si autoturimsme pe care nu le conduce nimeni, sunt utilizate zilnic ca mijloc de transport in comun. Metroul din Milano, trenul din Pisa care uneste aeroportul din Pisa cu statiunea de trenuri, trenul care “zboara” de-asupra orasului Las Vegas, de-alungul strazii principale – The Strip.

Acestea erau discutiile pe care le aveam cu mult timp in urma, cu Michelene Bell, in Las Vegas. Cu Michelene discutam cum, in curand, primele autoturisme autonome, electrice, vor aparea si pentru public si vor deveni o obisnuinta.

Cred ca in jurul anului 2020 industria si economia va incepe sa fie perturbata si in urmatorii ani, vor fi mari transformari datorita tehnologiei.

Cum ne va ajuta aceasta tehnologie?

Cred ca atunci nimeni nu o sa mai doreasca sa mai detina o masina. Vom apela la o masina cu telefonul. Aceasta va aparea la locatia noastra si ne va conduce la destinatie. Nu va trebui sa o parcam si o sa platim numai pentru distanta parcursa. Astfel vom putea fi mai productivi, pentru ca vom avea mai mult timp sa facem ce dorim, din moment ce nu vom mai conduce.

Vei putea citi carti in timp ce masina te va duce la destinatia dorita. Poate chiar cartile ThetaHealing scrise de Vianna Stibal.

Acestea sunt 3 motive pentru care sa citesti cartile ThetaHealing de Vianna Stibal.

Vianna Stibal este o persoana speciala.

Cum va schimba epoca exponentiala viata copiilor de azi?

Cred ca copiii foarte mici de astazi nu vor primi niciodata permisul de conducere si niciodata nu vor detine o masina.

Cred ca se vor schimba orasele, pentru ca vom avea nevoie de 90-95% mai putine masini. Astfel, putem transforma fostele locuri de parcare in parcuri. 🙂

Cum ne va ajuta aceasta revolutie tehnlogica?

In fiecare an, peste 1,2 milioane de persoane mor in accidente de masini, in Intreaga lume.

Masinile automate vor salva un milion de vieti in intreaga lume, in fiecare an.

Majoritatea companiilor de autoturisme probabil ca vor intra in faliment. Companiile traditionale de autoturisme incearca abordarea evolutiva si construiesc masini mai bune. Dar companiile de tehnologie vad o altfel de abordare, revolutionara. Acestea deja construiesc computere pe roti.

Probabil ca multi ingineri de la companiile traditionale de autoturisme sunt ingroziti de abordarea epocii exponentiale.

Care va fi modelul de afaceri in viitor?

Ce vor face companiile de asigurari? Probabil ca vor avea probleme mari, deoarece, fara accidente, asigurarea va deveni mai ieftina.

Modelul lor de afaceri de asigurare a masinilor va disparea.

Imobiliarele se va schimba. Gandeste-te, daca poti lucra in timp ce calatoresti, poti sa traiesti in cartiere mai frumoase, chiar daca sunt mai departe.

Orasele vor fi mai putin zgomotoase, deoarece toate autoturismele vor functiona pe baza de energie electrica.

Crezi ca acesta ar putea fi un posibil viitor, mai frumos si mai luminos?

Stiai ca poti sa-ti reamintesti viitorul? Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente si o sa-ti reamintesc cum poti sa trezesti la viata amintirile tale din viitor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023