Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Epoca Exponentiala – Un nou mod de viata

Epoca exponentiala – Un nou mod de viata. Ce ne ofera? Imprimante 3D. Ce inseamna acest mod de viata pentru tine? Afla in acest articol.

In aceasta epoca exponentiala, tehnologia revolutionara a avansat foarte mult. In scurt timp, orice persoana isi va perimite o imprimanta 3D. Pretul celei mai ieftine imprimante 3D a scazut in ultimii 10 ani. In acelasi timp, a devenit mai rapida.

Toate companiile majore de pantofi au inceput deja sa creeze pantofi cu o tehnologie de imprimare 3D.

Unele piese de rezerva ale avioanelor sunt deja imprimate 3D in multe aeroporturi. Statia spatiala are acum o imprimanta care elimina nevoia de cantitati mari de piese de schimb, pe care le foloseau in trecut.

In cel mai scurt timp, noile telefoane inteligente vor avea posibilitati de scanare 3D.

Stiai ca vei putea scana 3D picioarele tale ca sa iti imprimi pantofii perfecti acasa?

Oare ce va insemna acest lucru pentru casele de moda?

Rezultatul final demonstreaza cum companiile pot utiliza noua tehnologie revolutionara pentru a tipari obiecte 3D la scara. Dar ce intentioneaza sa faca?

Pentru ei, beneficiile se extind deasupra vitezei.

Imprimarea 3D permite companiilor de pantofi sa deblocheze modificarile de design care ar fi putut fi realizate cu alte materiale.

Deci, cum ne ajuta acest lucru?

Marile companii stiu ca pentru a atinge cele mai bune rezultate, sportivii au nevoie de puncte diferite de densitate.

Cu procesul de imprimare 3D, se poate schimba pur si simplu geometria formelor pantofilor pentru a face zonele mai ferme sau mai moi. In esenta, modele diferite duc la o densitate diferita. Pantofii pot fi în acelasi timp elastici, dar fermi.

Produsul final este astfel perfect creat pentru tine.

Toate companiile mari vad in acest model de afaceri un viitor in care toata lumea va putea sa aiba propriul sau pantof imprimat 3D, cu o talpa intermediara, complet adaptata nevoilor individuale.

Si din moment ce sunt imprimati 3D, tot ce avem nevoie este un fisier de proiectare pentru a face o pereche de pantofi mai elastici sau mai stabili.

In China, s-a construit o cladire completa de birouri de 6 etaje, imprimata 3D.

Pana in 2027, 10% din tot ce va fi produs va fi imprimat 3D.

Bine ai venit in viitorul vietii noastre, asa cum poate nici macar nu l-ai gandit.

Reaminteste-ti viitorul la cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023