Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Este doar o poveste, dar este povestea ta. Afla cum o poti transforma cu Cristina Hlusak

Este doar o poveste poti spune, dar este povestea ta. Stiai ca o poti transfomra? Afla cum, de la Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania dn 2008. Te poate ghida sa-ti transformi viata, schimband povestea vietii tale.

Interviu cu Cristina Hlusak

Ce-ar fi daca ai avea un singur lucru pe care l-ai putea face si care te-ar putea ajuta sa rezolvi aproape toate problemele din viata ta?

Ce-ar fi daca un singur lucru te-ar putea ajuta sa faci sa dispara bagajul emotional, sa faci sa inceteze tristetea, teama, grija, senzatiile coplesitoare?

Ce-ar fi daca un singur lucru te-ar putea ajuta sa te eliberezi de deznadejde, sa te eliberezi de senzatia de abandon, de respingere, de resentimente, de regrete?

Ce-ar fi daca un singur lucru te-ar putea ajuta sa simtiti bucuria, fericirea, linistea si pacea?

Ce-ar fi daca ai avea un singur lucru pe care la-i putea face pentru tine, pentru ceilalti, pentru intreaga planeta?

Ce-ar fi daca ai avea un singur lucru pe care sa-l poti face, sa te ajute sa avansezi, sa te simti in siguranta, sa zambesti, sa iubesti din nou, sa fi iubit(a) din nou?

Este un singur lucru, marea putere a intelepciunii si a subconstientului care este in fiecare din noi. Intelepciunea este putere.

Modul in care noi gandim, modul in care alegem imagini sugestive pe care le cultivam cu perseverenta in minte, poate crea si transforma propriul nostru destin. Toate pot deveni posibile, deoarece noi devenim ceea ce gandim.

Este doar o poveste, poti spune…. Da este … si restul vietíi tale este o poveste; povestea creatiei, povestea de dragoste, povestea ta, povestea fiecaruia dintre noi.

Toti facem parte din aceasta creatie, indiferent de religie, indiferent de cultura, statutul social sau financiar. Toti am trait in bucurie si in tristete. Toti facem parte din energia intregului Univers, toti facem parte din misterul vietii.

Pagina 1/2

Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023