Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
EXPERIENTE THETA HEALING CU MULTUMIRI

Experiente ThetaHealing cu multumiri

Draga Cristina,

Doresc sa-ti impartasesc experienta pe care am avut-o in urma cu doua seri, fiind  o lucrare importanta pentru mine in ThetaHealing.  

Iti amintesc ca la cursul de ‘Suflet pereche’ ti-am spus despre o casa din Bucuresti in care locuieste  prietenul meu. Prietenul meu este fostul meu ultim iubit, de care m-am desprins dupa o foarte mare suferinta si pe care nu cred totusi ca am depasit-o in totalitate. Am fost un cuplu timp de 6 ani.

In acea casa au murit parintii lui. Mama lui a murit cand el avea 18 ani. Tatal lui a murit la cativa ani mai tarziu – timp in care se casatorise, fiindca ramasese singur, fara sa aibe cine sa fie cu el. Tatal lui a fost bolnav si nu mai avea nicio ruda.

Mi-a spus ca la moartea mamei lui nu a putut sa planga. Ani la rand de atunci, nu a avut cine sa le faca cele de trebuinta pentru cei plecati dintre noi. Nu a curatat casa in niciun fel. A pastrat mai toate lucrurile care erau in casa atunci. Casa avand un beci si un pod arata acum ca ceva vechi si neingrijit. Totul este static. Niciodata nu s-a facut vreo renovare. Inca este pe pereti tapetul pe care il pusesera parintii lui, asa ca iti dai seama …   

“Intamplarea” de care iti spuneam ca a facut ca locatia cursului sa fie tocmai la doua colturi distanta de strada  unde este aceasta casa.

Cursul ThetaHealing Suflete pereche pe care l-ai predat, mi-a purtat pasii intr-acolo. Este greu de descris starea pe care am avut-o trecand prin fata casei: un amestec de ceva care ma respingea puternic prin aerul de intunecos, de lugubru, cu ceva care ma atragea la fel de puternic, parca aspirandu-ma inauntru.

Mi-am dat seama ca trebuia sa ajung acolo. Am fost ‘ajutata’ sa ajung acolo.

Asa incat, dupa ce te-am intrebat cum sa ajut sa curat energeti casa, am considerat ca pot lucra in ThetaHealing pentru asta, ceea ce am si realizat.

Am facut meditatia de curatare energetica redata in curs. Vreau sa-ti spun cum a fost …

Am inceput meditatia cu o putenica  intentie  …  / in planul suprem, dupa ce am formulat comanda … in faza de martor, am  “vazut”  cum  poate zeci de entitati … sau pseudo-forme ieseu de prin beci … din pod … si din casa, aspirate  ca de un vortex  foarte  puternic, ce avea varful in planul de Lumina cel mai inalt. Erau  intunecate, slabe … se ridicau ca un stol de pasari speriate … Am avut imaginea interiorului casei … si l-am vazut pe el, fostul meu iubit, aproape bolnav, stors de vlaga …    

Sensul in care se invartea vortexul era invers sensului de rotatie a acelor de ceasornic. Nu am generat eu aceasta tornada energetica, nu am gandit ca asa s-ar putea face, pur si simplu am … vazut CUM se face.

Aveam perceptia simultana a mai multor planuri deodata.

“Vedeam” si cum plecau acele entitati … si cum arata casa in fiecare incapere … si cum era el …  si cum era fiul lui – ca ‘mostenitor’ al tuturor “aspectelor” de care nu s-a putut debarasa tatal lui  … apoi, spre sfarsit, am avut imaginea curtii acelei case, plina de vegetatie, de flori … am avut senzatia de proaspat, de viata, de nou.

M-am “intors” din meditatie cu sentimentul de multumire.

Trebuie sa-ti spun ca am facut yoga timp de mai multi ani. Am mai trait stari de constienta extinsa. Am trait experiente spirituale profunde, chiar am lucrat in theta in urma cu mai multi ani, fara sa-i fi dat acest nume.

Dar aici este vorba de o conectare spatio-temporala (sau mai degraba … a-temporala) in stilul ThetaHealing. Am oprit insa, in urma cu cativa ani buni ( vreo 6, 7 ), lucrul in planuri meta-fizice (sa-i spun asa).      

Sunt aproape absolventa de master in Psihodiagnoza personalitatii ( mai am de sustinut disertatia peste putin timp ).

Nu imi sunt extrem de noi elementele prezentate la curs, dar nu am facut acest tip de practica coordonata de un Maestru. Asa ca mi-a facut atat de bine intalnirea cu tine si cu sufletul tau. … A fost ca o re-conectare cu ceea ce sunt  … ca o rasfoire a “cartii mele de istorie” … ca o aducere-aminte a ceea ce este scris pentru mine …

Nu stiu daca si ce repercusiuni va avea faptul ca am “lucrat” pentru acea casa. Am fost complet dezinteresata, fiindca nu mai am nicio legatura cu prietenul meu. 

Nu imi mai doresc sa fiu cu el, asa cum am fost pana acum. El mi-a spus de mai multe ori ca va veni la mine atunci cand va fi curat si cand nu se va mai simti vinovat. Pentru mine asta nu inseamna sa il astept. Ne scriem rar si ma suna uneori. Termenii sunt ai unei prietenii profunde.

Iti multumesc cu tot sufletul pentru ca a insemnat enorm sa te intalnesc.

Te rog mult de tot, daca vei avea putin timp sa-mi trimiti un gand. Sa-mi spui cum crezi ca a fost experienta mea in ThetaHealing la acea casa … Sa-mi spui cum vezi ce am de facut in continuare …

Te rog mult , ajuta-ma asa cum stii! …

Abia astept urmatoarea intalnire cu tine.
Iti doresc cu tot ce sunt sa iti fie bine oriunde esti, sa fii implinita si fericita ca Femeie … si ca Om!

Iti multumesc! 

Cu drag,
O cursanta
din Cluj

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023