Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Gemeni – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018 (Video)

Gemeni – Aspecte karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna di 31 ianuarie 2018.

Eclipele ar putea avea trei luni pline una intr-alta. Eclipsele aduc evenimente care schimba radical viata.

Acestea pot aduce un nou motiv celor din zodia Gemeni pentru a face o calatorie scurta, cu un scop definit. Aceasta eclipsa in plina luna poate aduce inchieierea unor negocieri care au inceput cu ceva timp in urma, posibil chiar in august 2017 sau chiar in februarie 2017. Acestea vor fi decizii decisive pentru Gemeni.

Aceasta eclipsa va fi pozitiva pentru Gemeni. Vor primi asistenta de la parteneri si colaboratori, datorita pozitiei favorabile a lui Marte. Prietenii sau o comunitate de care apartin ii pot ajuta cu un sfat care se dovedeste perfect pentru rezolvarea acestor dileme.

Gemenii s-au incarnat sa invete printr-o varietate de experiente. Aceasta incarnare este una importanta pentru Gemeni, deoarece Gemenii sunt constienti de dualitatile lor in viata: alb-negru, bine-rau, masculin-feminin, noapte-zi, soare-luna.

Prin varietatea de experiente, Gemenii invata sa se ridice deasupra planului dualitatii in constientizarea constienta a sufletului lor.

Prin aceasta transcendere, sufletul Gemenilor invata sa controleze o minte foarte agitata. Deoarece sistemul nervos al Gemenilor poate fi incarcat, aceasta transcendere este esentiala pentru bunastarea Gemenilor.

Gemenii trebuie sa invete fundamentele si sa se focuseze pe aspectele sufletului lor, in scopul de a evita conditiile nefavorabile care i-ar putea impiedica in evolutie.

O incarnare pentru Gemeni implica de a invata sa interactioneze si sa coopereze.

Gemenii au stiut mereu sa ofere, insa nu au invatat poate sa si primeasca.

Ca semn de aer, este foarte important pentru Gemeni sa se focuseze, sa se concentreze si sa se impamanteze.

Gemenii au o capacitate remarcabila de a comunica cunostintele lor altora. Un obiectiv major este de a invata sa sintetizeze totul intr-un ansamblu semnificativ faptelor si experientele lor de viata.

Gemenii au energia de comunicare si pot fi extrem de creativi. Au capacitatea extraordinara de a se concentra in mod eficient si simultan pe mai multe sarcini.

Gemenii sunt inventivi si percep legaturile dintre evenimentele care pot duce la rezolvarea problemelor. Pot vedea usor cauza si radacina problemelor si le pot rezolva cu usurinta.

Gemenii poseda o minte excelenta. Pentru ei este foarte important sa invete importanta calatoriei lor spirituale.

Gemenii invata sa se concentreze si sa directioneze energia lor cu claritate si intentie. Au o sete de stimulare mentala si cauta de-a lungul vietii un “geaman” cu care sa poata impartasi intelegere lor.

Te invit cu multa bucurie la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de foarte multi ani. La aceste cursuri pot sa-ti impsrtasesc cu usurinta cunostintele mele, dar si intr-un mod simplu pentru tine de a pune in practica tehnicile ThetaHealing. Citeste mai mult despre ThetaHealing si inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023