Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Hipnoza ca terapie ofera multe beneficii

Hipnoza ca terapie ofera multe beneficii si poate fi aplicata cu succes. De-alungul anilor, in peste 20 de ani de activitate, am studiat multe tehnici de hipnoza.

Pe vremuri se credea ca tratamntul problemelor sufletesti dureaza mult. Astazi se stie ca o terapie de hipnoza este eficienta.

Ce este Hipnoza?

Hipnoza este o stare de trans. Este o terapie eficienta pentru persoanele care doresc o schimbare pozitiva in viata lor.

Hipnoza este o metoda eficienta in cazul in care exista o teama excesiva si este benefica in ameliora diferitelor stari emotionale.

Hipnoza este o modalitate folosita pentru a ne cunoaste pe noi insine si a intelege anumite aspecte ale vietii dintr-o alta perspectiva.

La ce ajuta Hipnoza?

Hipnoza ajuta la focalizare si concentrare si poate fi folosita pentru a stimula memoria si pentru a imbunatati relatia cu noi insine.

Prin hipnoza se poate obtine mai mult calm si relaxare.

Hipnoza poate fi utilizata cu succes pentru a ameliora durerile fizice sau emotionale, in tratarea insomniilor, a traumelor sau a fobiilor.

Hipnoza se poate aplica eficient pentru depasirea anumitor dependente sau pentru a reduce stresul din viata de zi cu zi, accesând o stare de introspectie. 

Hipnoza este extrem de eficienta pentru persoanele care nu reusesc sa regaseasca pacea interioara sau care doresc schimbe anumite tipare comportamentale, cum ar fi agresivitatea sau anxietatea.

Hipnoza poate oferi mai multa claritate mentala, poate incuraja creativitatea si poate stimula stima de sine.

Cand se poate aplica Hipnoza ca terapie?

Hipnoza se poate aplica in anumite cazuri de oboseala cronica, confuzie mentala sau depresie, timiditate, emotivitate, obsesivitate sau rutina comportamentala. 

Hipnoza poate ajuta pacienţii sa se detaseze de anumite aspecte daunatoare sanatatii si sa gestioneze durerea sau stresul.

Hipnoza are o influenta pozitiva in numeroase afectiuni.

Beneficiile hipnozei sunt multiple. Cristina Hlusak a aplicat cu succes multe sedinte eficiente de hipnoza, la Clinica de Diagnostic si Tratament ProVita din Bucuresti.

Citeste alte beneficii pe care ti le ofera Cursurile ThetaHealing cu Cristina Hlusak

Invata tehnici de Hipnoza la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de multi ani si in Romania. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

1 Comment

  • Ovidiu Posted August 9, 2021 7:04 pm

    Bună seara. Dacă am avut epilepsie la 13 ani ma poate afecta hipnoza?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023