Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Horoscop 3-10 Iulie 2021 cu Alina Bădic și Cristina Hlusak (Video)

Invitată la B1TV, am pregătit pentru tine, alături de Alina Bădic, o nouă emisiune specială, la 360 de Grade. Această emisiune îți oferă previziunile pentru următoarea săptămână, din punct de vedere astrologic și spiritual.

Am intrat în luna cu numărul „7” al vibrațiilor din iulie. 7 este un număr foarte semnificativ.
Această lună ne invită către perfecțiune, vindecare, finalizare și totalitate.

Acestastă săptămână este un moment minunat pentru a aduce mai multă armonie și vindecare în viața noastră. Ne ajută să ne împlinim cel mai înalt destin spiritual.

Luna Nouă din iulie, de la sfărșitul săptămânii, oferă un nou început pentru toate semnele zodiacale.

Puterea noilor începuturi este mai puternică când o valorificăm.

Să ne focusăm pe energia interioară, către sinele nostru sufletesc, autentic, cu recunoștință, bucurie, armonie, pasiune și înțelepciune.

Practic, să ne conectăm la acele vibrații pe care le dorim și la ceea ce contează pentru noi înșine.

Acum este timpul să ne eliberăm de tot ce ne reține, având încredere că Universul ne ghidează exact acolo unde trebuie să fim. 

Putem cultiva noi obiceiuri și practici sănătoase pentru a elibera traumele stagnante din trecut. Orice lucru pe care îl ținem la nivel emoțional, ne reține.

Această săptămână deschide un moment minunat pentru o călătorie emoțională. Poate scoate la lumină vindecarea emoțiilor adânc înrădăcinate în noi.

Să ne bucurăm de o săptămână minunată!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023