Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Horoscopul pentru sfarsitul lunii septembrie 2019 (Video)

Vezi ce-ti rezerva astrele in acest sfarsit de saptamana din septembrie 2019, alaturi de Alina Badic Astrolog si Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing in Romania din 2008.

Cu luna noua in Balanta pe 28 septembrie 2019, urmeaza o perioada buna pentru iubire, reechilibrari karmice si multe schimbari si transformari.

Luna Noua in Balanta ne ofera sansa de a pune bazele unei noi relatii.

O noua luna in Balanta pe 28 septembrie este momentul in care ar trebui sa incepm ceva nou, fie in viata personala, fie in afaceri. Sugereaza schimbari in multe domenii ale vietii.

Ar putea insemna de asemenea, ca rutina, nelinistea sau plictiseala te conduc sa cauti schimbarea si transformarea vietii tale sociale sau personale.

Fii flexibil(a) si adapteaza-te la conditiile in schimbare.

A face ceva intr-un mod usor diferit te-ar putea ajua, facand viata mai usoara pentru tine si pentru cei din jurul tau.

Atunci cand stabilim noi conexiuni, este bine sa ne orientam catre acei oameni cu care simtim in mod natural o compatibilitate.

Aceasta luna noua in Balanta este despre iubire si clarificari karmice.

O luna noua ne deschide drumurile unui nou ciclu lunar, individual si personal.

Luna noua in Balanta ne invita sa pasim pe noi teritorii, sa imbratisam schimbarile si transformarile, sa ne exploram limitele, sa indraznim si sa credem.

Balanta este iubitoare a echilibrului si este important sa ne pastram echilibrul in toate aspectele fiintei noastre.

Aceasta luna noua in Balanta ne poate ajuta sa ne detasam de relatiile toxice, sa ne eliberam de comportamentele si convingerile care ne impiedica evolutia, sa incepem un nou capitol in vieta noastra si sa pornim pe alte drumuri, mai aproape de adevarata noastra esenta.

Luna Noua in Balanta consolideaza increderea in sine, ne inspira sa ne manifestam rabdarea, intelegerea si capacitatea de a rezolva multe situatii care ne constrang transformarea.

Luna Noua in Balanta ne ajuta sa ne regasim linistea, pacea si impacarea cu persoanele din trecutul nostru. Ne indeamna sa reevaluam alegerile ce tin de stilul nostru de viata si de confortul nostru emotional.

Daca nu sitii cum sa faci fata accestor schimbari si teansformari, te invit cu multa bucurie sa participi la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de peste 21 de ani.

Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania din 2008.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023