Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Influente astrologie la incepetul lunii Mai 2018 (Video)

Influente astrologice la inceputul lunii mai 2018 sunt multe. Sunt multe planete importante si conjucturi in astrogramele fiecarei zodii.

Aceasta luna aduce schimbari masive pentru toata lumea. Planeta exterioara Uranus va schimba toate semnele zodiacale. Va intra in Taur pentru prima data intre 1934 si 1942.

In acest an, Uranus ne va da o noua perspectiva a oricarui aspect din viata noastra, dar si un pic de timp pentru a ne obisnui cu aceasta noua influenta.

Uranus ramane in Taur intre 15 mai si 16 noiembrie 2018 si va retrograda in Berbec din 16 noiembrie pana in 6 martie 2019. Odata ce Uranus se intoarce in Taur anul viitor, va ramane sapte ani, pana in 2026.

Deci, iata ca incepem un nou ciclu de 7 ani acum, dupa 84 de ani ….

Uranus este asociat cu inspiratie si intelegere. Ne ofera multe idei si multe initiative, dar este important sa stim cum sa le primim. Este important sa beneficiem de aceste influente astrologice prin introspectii, meditatii, revelatii, sa stim sa stam mai mult cu noi si in interiorul nostru.

Deci daca esti o persoana care s-a dedicat mai mult in exterior, Uranus te indeamna si te ghideaza sa te cunosti mai bine si sa apreciezi mai mult universul tau interior.

Uranus, nume care vine de la zeitatea antica greceasca Ouranos, calatoreste in jurul Soarelui la fiecare 84 de ani.

Uranus este adesea numit “planetă gigantica” si cea mai rece din sistemul solar.

Umbrele lui Uranus sunt numite după personaje create de William Shakespeare, “umbrele din intuneric.”

Este exact ceea ce ne ofera Uranus. Aspecte ascunse care acum ies la iveala, tocmai pentru a fi rezolvate si eliberate.

Universul ne ajuta sa evoluam. Deci, de cate ori ramanem in intuneric, creeaza o influenta astrologica… Aatfel, ne mai trezim si mai facem inca un pas pe calea evolutiei.

Uranus aduce un îndemn puternic de a ne exprima în noi moduri sa fim mai constienti de adevarata noastra natura interioara si sa ne eliberam de sabloanele vechi, care chiar nu ne mai servesc.

Uranus ne impinge la o noua viata. Este un maestru care ne impinge catre transformare, la evolutie, indiferent de cat de greu ne este sa ne detasam de obiceiurile din trecut care nu ne ajuta.

Incepe acum calatoria ta catre o noua viata. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la cursurile predate de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023