Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Iubirea Divina cu Vianna Stibal (Video)

Iubirea Divina cu Vianna Stibal este un scurt video in care Vianna vorbeste despre cel mai inalt adevar, care este Iubirea Divina.

Adevarul nu se schimba. Adevarul te schimba. Numai cand esti in adevar esti in adevarul fiintei tale. Regaseste iubirea in tine si vei regasi Divinul din tine.

 

Iubirea doar este. Se manifesta si nu pretinde nimic. Cineva spunea ca soarele straluceste in fiecare zi fara sa pretinda nimic pentru stralucirea sa. Asa si iubirea care nu conditioneaza.

In acest video, Vianna Stibal te indruma sa folosesti discernamantul in toate aspectele vietii tale. Cand esti in inima ta, vei stii mereu ce este bine pentru tine.

Cel mai inalt adevar mereu te va ghida in drumul tau spre cunoastere. Iubirea iti ofera mereu o intelegere profunda a tuturor aspectelor din viata ta.

Intelepciunea iubirii probabil este cuvantul cel mai potrivit pentru a constientiza iubirea Divina din inima ta.

Ce te implineste in viata?
Care este scopul in tot ceea ce faci?
Simti, in inima ta, ca “vezi” totul din perspectiva intelepciunii Divine?
Stii cum se simte pentru tine sa constientizezi cel mai inalt adevar?
Cand stii, in inima ta, ca ai facut cele mai bune alegeri?

Invata cum sa accesezi cel mai inalt adevar. Invata cum sa folosesti discernamantul in tot ceea ce alegi sa faci in viata, indiferent de drumul pe care alegi sa-l urmezi.

Actioneaza. Constientizeaza. Incepe acum. Inscrie-te la urmatoarele cursuri si evenimente oferite de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023