Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Manifesti dorintele tale cele mai profunde?

Manifesti dorintele tale cele mai profunde?
Esti pe calea Divina a sufletului tau?
Te simti conectat(a) la intregul vast Univers?

Te simti in afara echilibrului tau sau deconectat(a) de viata?
Te confrunti cu aspecte legate de anxietate? Teama de schimbare? Teama de esec?

Te-ai plafonat in afaceri?

Toate aceste provocari ar putea fi rezultatul unor blocaje energetice.

Poate ca nu esti familiarizat(a) cu sistemul tau energetic. Majoritatea oamenilor nu sunt si nu conteaza. Conteaza dorinta si intentia ta de a te ajuta.

De fapt, poate ca nu stii ca ai un sistem energetic minunat, elaborat si sofisticat in interiorul corpului tau. Dar poate ca nu stii cum functioneaza sau cum te poate ajuta. Sau poate ca ai nevoie sa-l intelegi ca sa manifesti tot ce iti doresti!

Este important sa stii cum sa te protejezi energetic.

Dorinta sufletului tau este sa te cunoasti mai bine. Sufletul tau doreste sa comunice cu tine. Sufletul tau te poate ajuta, iar tu la randul tau il poti ajuta si sustine.

Vezi, acest sistem energetic reprezinta sursa capacitatii tale de manifestare. Este modul in care tu te conectezi cu Universul si „canalizezi” energia catre diferitele domenii din viata ta.

Cand sistemul tau energetic functioneaza fara probleme, viata poate fi intr-adevar frumoasa. Te simti bine, arati bine. Si aceste sentimente iti ofera un avantaj pentru a atrage tot ceea ce iti doresti.

Dar cand ai un blocaj in acest sistem energetic, nivelul de energie scade si nu te simti conectat pentru a manifesta ce doresti in viata ta.

Este important touts sa stie ca te poti ajuta. Poti sa inviti sa aplici ThetaHealing. Acest puternic sistem de autocunoastere iti ofera posibilitatea de a te cunoaste mai bine si de a evolua.

Inscrie-te acum la cursurile mele ThetaHealing. Predau ThetaHealing din 1998. Sunt Fondator ThetaHealing in Romania din 2008 si te pot ajuta.

Sunt atat de entuziasmata de acest instrument, ThetaHealing, incat am o mare bucurie sa pot sa impartasesc cu tine experienta mea de 21 de ani in acest domeniu.

Cu ajutorul acestei tehnici, ThetaHealing, poti sa inveti cum sa comunici cu subconstientul tau si sa testezi sistemului tau energetic.

Inveti cum sa te eliberezi de tot ce te limiteaza!

Incepe acum. Inscrie-te la urmatoarele cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak. Fa si tu parte din aceasta frumoasa experienta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023