Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Meditație Ghidată – Axa Evoluției

Meditație Ghidată – Axa Evoluției

Descoperă scopul vieții tale

Meditație ghidată de: Cristina Hlusak
Muzica: Peter Zaad
Durata: 7 minute

Această meditație ghidată de 7 minute, te ajută să înțelegi axa evoluției nodurilor tale lunare astrologice.

Nodurile lunare sunt direct opuse în diagrama ta natală. Se spune că scopul vieții tale este codificat între ele – în linia dintre Nodul Nord și Nodul Sud.

Nodul tău Sud indică zona ta de confort, locul tău obișnuit, în timp ce Nodul tău Nord arată lecții de viață și ceea ce te străduiești în această viață să realizezi.

Prin această meditație poți să înțelegi profund cum sufletul tău este legat într-un fel de viețile tale trecute.

Beneficiile meditației

Această meditație ghidată te ajută să conștientizezi că fiecare nouă viață pe pământ este o oportunitate de a conștientiza, de a aplica – și în cele din urmă de a perfecționa – lecțiile învățate în viețile precedente.

Folosind această meditație ghidată, se întâmplă mai multe lucruri importante:

1. În primul rând, începi să recunoști influența pe care aspectele tale din trecut o exercită asupra vieții tale de acum.

2. În al doilea rând, îți oferă șansa de a recunoaște, de a afirma, de a aprecia și de a mulțumi Lui Dumnezeu pentru calitățile tale bune.

3. În al treilea rând, îți permite să te conectezi cu Dumnezeu în interiorul tău și să conștientizezi influențele planetare karmice pe care le-ai creat în trecut. Îți oferă posibilitatea de a le conștientiza pentru a le putea vindeca.

Cum poate fi aplicată cel mai bine această meditație ghidată?

Această meditație ghidată poate fi cu adevărat benefică dacă o vezi ca pe un mijloc de auto-ajutor și auto-transformare.

Pentru a obține beneficiul practic al acestei meditații ghidate, concentrează-te pe conectarea a ceea ce simți în inima și în sufletul tău și la ce se întâmplă în viața ta acum.

Vei identifica referințe repetate. Ar trebui să le iei în considerare cu seriozitate. Ele demonstrează o conexiune karmică pe care o ai acum, legată de vieții tale anterioare.

Cumpără acum

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023