Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Meditație Ghidată – Luna Neagră

Meditație Ghidată – Luna Neagă

Vindecă trecutul tău

Meditație ghidată de: Cristina Hlusak
Muzica: Peter Zaad
Durata: 4 minute

Notă: Această meditație ghidată nu este recomandată pentru începători

Descrierea meditației

Această meditație – de 4 minute – te ghidează în adâncurile subconștientului tău. Te ajută să te eliberezi de fricile interioare cu care poate te confrunți. Te ghidează către conștientizarea evenimentelor, pentru a putea fi vindecate și eliberate. 
Astfel, vei putea să regăsești în tine pacea interioară.

Ce reprezintă Luna Neagră?

Luna Neagră reprezintă acesl gol din interor care afectează lumea noastră interioară. La nivel personal, reprezintă temerile noastre profunde, temeri care se declanșează în anumite momente, dar care pot deschide calea către propria noastră transformare.

Cum se manifestă Luna Neagră?

Luna Neagă se manifestă prin crize distructibile și programe de auto-sabotaj. Este focul interior care ne consumă din interior, dar pe care putem să-l folosim pentru a renaște.

Ce ne învață Luna Neagră?

Luna Neagă ne învață acceptarea a ceea ce nu ne mai servește și importanța renașterii.

Beneficiile meditației

Această meditație îți oferă un pas necesar pentru a rămâne ferm(ă) în inima ta și în puterea ta când te confrunți cu fricile tale interioare. Se spune că de ce ți-e frică nu scapi, dar când ești în inima ta și-L recunoști pe Dumnezeu în tine, nu mai este nevoie să fugi.

Scopul meditației

Scopul acestei meditații ghidate este să-ți depășești limitele, să treci peste furie, conflicte interioare, emoții profunde și întunecate sau răni psihice adânc înrădăcinate, pentru a ajunge la adevărata ta putere. Calea către adevărata transformare personală se află dincolo de pereții creați de toate aceste aspecte. 

Cumpără acum

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023