Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Metodele si aspectele tehnicilor ThetaHealing la Clinica Provita


“Metodele si aspectele tehnicilor ThetaHealing sunt vaste, chiar infinite. ThetaHealing ne ajuta sa intarim capacitatea de a vindeca afectiunile mentale, emotionale, fizice. Sentimentele si puterea gandirii au o influenta directa asupra noastra si influenteaza emotiile „toxice” care pot contribui la aparitia multor dezechilibre, la toate nivelele fiintei noastre. Suntem ceea ce gandim. Tot ce se intampla in launtrul nostru si in jurul nostru este propria noastra creatie. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni si situatii compatibile cu frecventa si cu nivelul nostru de energie. Daca vrem sa ne schimbam modul in care ne traim viata, trebuie mai intai sa ne schimbam convingerile despre viata. Prin ThetaHealing putem reprograma rapid convingerile si programele din mintea subconstienta, pentru a crea realitatea pe care o dorim, cu rezultate durabile si imediate” declara Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing Romania. 

Alaturi de SUA si Japonia, Romania se alatura tarilor care accepta tehnicile ThetaHealing in cadrul centrelor de medicina clasica.

***
Despre ProVita

Clinica ProVita – Diagnostic si tratament, o clinica nascuta din pasiune, cu mult suflet, aduce pe piata serviciilor medicale din Romania, experienţa a 10 ani de practica medicala, acumulata intr-un sistem care inţelege actul medical in toata complexitatea sa. Scopul clinicii este realizarea de servicii medicale integrate. Clinicile Provita se concentreaza pe abordare multidiscipinara a pacientului, acoperind intregul spectru al serviciilor medicale ambulatorii. Obiectivul clinicii este sa sprijine pacienţii sai printr-o relatie de comunicare si colaborare cu respect reciproc, ca impreuna sa gaseasca cele mai bune solutii de remediere a starii de sanatate. Clinicile ProVita imbina Tehnicile ThetaHealing, ca terapii alternative si complementare, cu medicina clasica occidentala.

Descopera ThetaHealing cu Cristina Hlusak. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Pagina 2 / 3

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023