Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Noaptea intunecata a Sufletului

Solstitiul de iarna aduce si noaptea intunecata sufletului. Aceasta este cea mai lunga noatpte si de aceea se mai numeste si noaptea intunecata a sufletului.

In emisfera nordica, 21 decembrie marcheaza solstitiul de iarna.

In mod traditional, solstitiul de iarna a fost mereu un timp pentru a onora intunericul. Acesta este timpul in care putem sa privim adanc in interiorul nostru, pentru a reflecta si pentru a restaura lumina din interior spre exterior.

Fiecare fiinta vie de pe aceasta planeta este o reflectie a luminii sau a intunericului. Un frumos trandafir in plina floare moare si dispare in intuneric pentru a se renaste. Si noi trecem printr-un astfel de proces, ca petalele de trandafir care plutesc departe si mugurele care se inchid iarna, pentru a se regenera.

Urmand ritmurile si ciclurile Mamei Pamant si noi putem aduce armonie si echilibru in propria noastra stare de a fi. Natura intotdeauna ne ofera indicii cu privire la modul in care energia universala si a Mamei Pamant ne poate ajuta.

Solstitiul de iarna reprezinta Soarele care trece prin semnul Capricornului. Energia Capricornului este de pamant si ne obliga sa evaluam si sa reflectam asupra vietii noastre pe pamant.

Solstitiul de iarna marcheaza faptul ca o parte din gandurile, sentimentele si emotiile noastre, sunt ingropate. Putem sa folosim energia noastra masculina – logica gandirii – in aceasta noapte intunecata a sufletului. Putem sa vedem cine suntem cu adevarat, fara sa ne ascundem in emotii; fara judecata.

Sarbatorind intunericul, nu are nimic de-a face cu raul. Sarbatorind intunericul, putem sa celebram interiorul nostru adanc.

Solstitiul ne ajuta sa descoperim cine suntem si sa onoram lumina din noi.

Sarbatorind intunericul, celebram semintele potentialului nostru, care sunt in noi.

Atunci cand sufletul nostru a venit pe acest pamant, a venit cu tot ceea ce are nevoie ca sa indeplineasca misiunea sa.
Semintele noastre sunt in noi – si numai prin a le recunoaste, le permitem sa infloreasca si sa iasa din intuneric. Acestea, in cele din urma, ne duc la lumina.

In ziua solstitiului de iarna, bucura-te de acest timp cu tine si cu sufletul tau. Prieste adanc in interiorul tau, in tacere.

Cand noi sarbatorim solstitiul de iarna, toti cei din emisfera sudica sarbatoresc solstitiul de vara. Si acesta este un timp pentru a reflecta lumina din interior, pentru a o lasa sa straluceasca. La fel ca florile care vor fi in floare, cei din emisfera sudica, sunt inconjurati de energia care transforma planurile lor in realitate.

Este interesant faptul ca putem experimenta ambele energii pe aceeasi planeta, in acelasi timp. Dar nu exista nici o separare a acestor energii. Acestea sunt o singura energie, in acelasi ciclu.

Indiferent de locul unde te afli pe pamant, solstitiul este un timp frumos si magic pentru nevoile tale – un timp care te ajuta in cel mai minunat mod. Este de asemenea, un timp pentru a sarbatori sfarsitul anului.

Solstitiul iti ofera timpul in care poti sa vezi cat de departe ai ajuns. Este timpul in care sa te vezi mai puternic / puternica, mai intelept / inteleapta, mai frumos / frumoasa – mai mult decat oricand inainte.

Sarbatoreste acest aspect din viata ta. Sarbatoreste viata ta.

Aici poti sa descoperi idei si traditii pentru ca si tu sa a sarbatoresti solstitiul de iarna odata cu noi:
Descopera traditiile solstitiului de iarna

Vino alaturi de noi. Descopera mai mult cum sa apreciezi tot ce iti ofera viata.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023