Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Dr. George Bercea – Oameni care au schimbat lumea (Video)

Dr. George Bercea – interviu cu oameni care au schimbat lumea

Mi-am dorit mereu sa cunosc oameni minuntati si mereu pastrez dorinta in inima. Astfel, cu voia Lui Dumnezeu intalnesc acesti oamnei la cursurile ThetaHealing pe care le predau.

Printre acestia se afla si George Bercea – fost medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale, fost manager al Spitalului Municipal din Adjud. A fost un chirurg pentru care am o admiratie profunda, pentru ca, prin ceea ce a facut, a contribuit in felul sau in a schimba lumea.

Intr-o cariera de peste 30 de ani petrecuti in spitale, cu garzi, consultatii si operatii, ii indruma pe cei care doresc mereu sa cuoasca mai mult. A fost cunoscut pentru performantele remarcabile in domeniul chirurgiei. Toate acestea i-au oferit o satisfactie. Aceea de a fi chirurg.

Pentru dr. George Bercea, oamenii de care avea grija in fiecare zi nu erau prieteni: erau pacienti. De cand era mic si-a dorit sa fie chirurg, tocmai pentru a-i putea ajuta pe cei din jurul sau.

Pentru multi oameni, dr. George Bercea a fost practic „mana Lui Dumnezeu” deoarece salva vieti in fiecare zi…

La fel ca si in ThetaHealing, unde prin rugaciune cum se spune – Omul propune, Dumnezeu dispune – Dumnezeu ingaduia ca dr. George Bercea sa trateze si sa faca lucruri de folos pentru fiecare pacient. “Medicul trateaza, Dumnezeu vindeca.” spunea in acest interviu.

Dr. George Berceaa a avut o mare influenta asupra vietii mele si consider ca este un dar de la Dumnezeu prilejul de a-l cunoaste personal la cursurile pe care le predau.

Si pentru mine au fost momente in viata cand doream sa ajut si nu stiam cum. Astfel am intalnit ThetaHealing si in 2008 am decis sa revin in Romania, dupa ce am trait multi ani in Statele Unite. Ca Fondator ThetaHealing Romania, am pus bazele ThetaHealing in Romania. Si de cand m-am intors in tara am avut ocazia sa intalnesc oameni minunati.

Iti marturisesc ca, teama mea cea mai mare inainte de a reveni in Romania, a fost aceea de a nu avea cui sa impartasesc ceea ce am invatat in Statele Unite ale Americii. Dar astazi consider ca, decizia de a reveni in Romania a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in viata mea, pentru ca si aici intalnesc oameni minunati ca dr. George Bercea.

Citeste mai mult despre ce am invatat de la renumitul chirurg dr. George Bercea. Aici poti vedea 4 minute din acest video care iti deschide calea catre o cunoastere mai profunda

Am invatat multe de la dr. George Bercea despre medicina traditionala. Iar el a invatat de la mine cum sa combine tratamentul corpului cu cel al sufletului.

“Nu poti sa ajuti un pacient cand tratezi strict afectiunile corpului. Trebuie sa ti cont si de starea sufleteasca a celui pe care il tratezi. Fiecare om este o entitate creata de Dumnezeu. Pe langa trup are un suflet, iar acesta din urma este, de fapt, cel mai important. Un medic care neglijeaza sufletul sau nu acorda atentia necesara a celui in nevoie, nu are cum sa fie de folos in totalitate.” marturiseste dr. Bercea.

Este de admirat un medic chirurg care slujeste Lui Dumnezeu prin ceea ce face, care se ocupa de oamenii aflati in nevoie si care se implica cat mai mult pentru a le fi de folos.

Este o binecuvantare sa avem medici ca dr. George Bercea printre noi, medici deosebiti care contribuie la binele comunitatii in care locuiesc.

Multumesc Divinitatii ca am ocazia sa intalnesc astfel de oameni.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente pe care le ofer. Si vei vedea ca si tu vei avea ocazia de a cunoaste oameni minunati.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023