Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Organizeaza un curs ThetaHealing cu Cristina Hlusak in zona ta.

Ce ofer in cadrul Cursurilor ThetaHealing?

Toate cursurile ThetaHealing pe care le ofer abordeaza totul concret si operational. Toate explicatiile si informatiile din cadrul cursulurilor sunt bazate pe exemple si demonstratii practice.

Daca esti interesat(a) sa ajuti la organizarea unui curs in zona ta, te rog sa ma contactezi direct la email: cristina@thetahealing.ro.

Ce este ThetaHealing cu Cristina Hlusak?

Citeste mai mult despre ThetaHealing in aceasta pagina Ghid ThetaHealing.

De ce sa inveti ThetaHealing cu mine ?

Am obtinul titlul de Master ThetaHealing cu Certificat in Stiinte ThetaHealing si fac parte din prima grupa de promotie a Institutului de Stiinta ThetaHealing THInK, din 2009. Am predat cursuri ThetaHealing in intreaga lume, timp de mai multi ani si sunt certificata pentru a sustine toate cursurile ThetaHealing. Ca Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008, am o vasta experienta.

Aici poti afla mai multe informatii despre mine.

Toate cursurile organizate de Centrul nostru SUA™ – Studiile Unite Arborele™ – sunt predate de mine in limba romana, engleza si italiana. Toate cursurile ofera informatii stiintifice si educationale si o experienta practica de peste 20 de ani in ThetaHealing. Toate aceste cursuri te invata cum sa te ajuti, cum sa-ti transformi viata si cum sa-i ajuti pe cei care doresc sa fie ajutati.

Toate cursurile predate de mine ofera o abordare concreta si operationala, bazata pe exemple si demonstratii practice. Toate cursurile iti ofera numeroase sugestii practice, pregatindu-te sa devii un practicant de succes ThetaHealing.
Tehnica ThetaHealing este inregistrata oficial in OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara din Romania), in cadrul Terapiei Holografice la Sectiunea Aplicatii bioelectromagnetice si energetice – cod nr. 66

Cristina Hlusak – Reprezentanta ThetaHealing Romania din 2008 – Formator profesional in diverse terapii complementare si alternative – este atestata de CNFPA si de OPMCA cu specializarea tehnicii ThetaHealing si este inregistrata in Registrul Practicienilor din Romania.
Invata ThetaHealing cu mine.
Aplica aceasta tehnica in viata si in cariera ta.

Gandeste pozi+iv. Gandieste ThetaHealing cu Cristina Hlusak.

Contacteaza-ne la email: cristina@thetahealing.ro sau inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023