Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Pesti – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018 (Video)

Pesti – Aspecte karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna di 31 ianuarie 2018.

Mintea Pestilor va fi foarte activa de eclipsa lunara a lunii pline din Leu, pe 31 ianuarie.

Daca esti din zodia Pestilor, gandeste-te la discutiile pe care le-ai avut in apropierea celor doua eclipse din anul trecut, pe 7 august si pe 21 august 2017.

S-a intamplat ceva semnificativ, ca urmare a acestor discutii?

Jupiter si Pluto sunt aproape acum. Acest lucru reprezinta un aspect al oportunitatilor, care iti ofera sansa de a obtine putere, bani si influenta.

Cea mai mare influenta apare din partea locurilor straine. Oportunitatile pot aparea din mass-media, din mediul academic, sau chiar din instante. Publicarea, difuzarea si internetul pot juca un rol important in aceste oportunitati.

Una sau mai multe dintre aceste domenii pot fi esentiale pentru progresul celor din zodia Pesti.

Pe 31 ianuarie 1999, au avut o eclipsa similara, de acelasi semn si de acelasi grad. Au trecut 19 ani de atunci.

Poti observa o tema generala cu privire la munca care se manifesta din nou in viata ta?
Ce a fost atunci sgnificativ in viata ta?

Pe 31 ianuarie 2018, sau aproape de eclipsa din 31 ianuarie, Pestii castiga o victorie in cariera, pentru ca vor primi un ajutor special de la Marte.

Marte va vizita cea de-a zecea casa de onoruri, premii si realizari. Marte a fost activ in Pesti din 26 ianuarie si va ramane pana pe 17 martie 2018, oferind celor din zodia Pestilor un nou inceput, excelent pentru cariera anului in care am intrat.

Marte, planeta de actiune, ii va ajuta pe cei din zodia Pesti sa construiasca intelegerile pe care le-au facut si proiectele la care s-au dedicat anul trecut. Acestea le vor oferi recunoasterea si aplauzele pe care le merita.

Aceasta va fi una dintre cele mai minunate perioade pentru pentru cei din zodia Pesti. Pot avansa profesional, ca urmare a ultimilor doi ani.

Daca esti din zodia Pesti, foloseste aceasta perioada in avantajul tau. Mercurul a fost retrograd in decembrie 2017. Poate ca ai vazut multe schimbari in cariera ta, dar acum toate lucrurile se schimba intr-un mod pozitiv pentru tine.

Invata cum sa-ti schimbi pozitiv modul in care iti traiesti viata. Te invit la cursurile ThetaHealing pe care le predau. Vei vedea cat de repede poti avansa in cariera ta. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023