Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Program de Activare a ADN-ului

Te invit cu bucurie sa parcurgi un Program de Activare a ADN-ului alaturi de mine, Cristina Hlusak. Am studiat si am aplicat cu succes metode de Activare a ADN-ului de peste 20 de ani. In 1998 cand am inceput cautarile mele in acest domeniu, se vorbea putin despre Activarea ADN-ului. Dar pentru mine a fost un inceput.

Daca nu stii de unde sa incepi si doresti sa exploarezi acest domeniu, te invit in aceasta calatorie a Activarii ADN-ului.

Pe masura ce incepi explorarile acestui nou Program de Activare a ADN-ului, este bine sa iti dai voie sa petreci mai mult timp cu tine, in liniste, si sa te focusezi mai mult pe ceea ce simti in aceasta calatorie.

Incepe cu un Jurnal Personal al acestui Program de Activare a ADN-ului. Este mai bine ca acest jurnal sa fie in fizic, nu virtual.

Scrie sincer, unde esti acum in viata ta.

Este important sa stii ce iti doresti de la viata si unde vrei sa ajungi in aceasta calatorie. De sigur, este important si cum ajungi acolo unde iti doresti.

Ce iti o ofera accest Program de Activare a ADN-ului?

Este ceea ce iti ofera acest Program de Activare a ADN-ului. Un ajutor si un ghidaj prin meditatii ghidate si prezentari cu scopul de a invata cum sa tranformi toate aspectele negative ale vietii tale in aspecte pozitive.

Totul este energie si cand intelegi cum functioneaza mintea noastra, cum atragem oameni si evenimente in viata noastra, inveti cum sa te ajuti si cum sa transformi energia negativa in energie pozitiva.

In acest proces de Activare a ADN-ului, cu siguranta vei deveni mai intuitiv(a).

Citeste mai mult despre:
Alfabetul ADN-ului transforma povestea vietii tale
Secretele activarii ADN-ului
Ce iti ofera activarea ADN-ului

Scrie in juranlul tau ceea ce gandesti si ceea ce simti, in fiecare zi – sau chiar de mai multe ori pe zi. Da-ti voie sa scrii pagini intregi. Imagineaza-ti ca acestea sunt “notitele gandurilor tale intuitive”.

Din cand in cand, pe parcursul acestei calatorii, intoarce-te la aceste “notite”.
Adauga unele actualizari, astfel incat sa poti monitoriza progresul tau.

Iti recomand sa iti dedici putin timp pentru a inregistra efectele, beneficiile si provocarile cu care te confruntati in calatoria ta de Activare a ADN-ului.

In acest fel, poti incepe sa constientizezi modelele tale comportamenetale si relatiile care te pot influenta.

Citeste mai mult despre EFECTELE SI BENEFICIILE ACTIVARII ADN-ULUI

Recapituleaza din cand in cand gandurile si sentimentele din “notitele tale intuitive”.

Toate aceste “notite” sunt numai pentru tine. Reaminteste-ti ca nimeni nu te critica. Nimeni nu te judeca. Este important ca nici tu sa nu te judeci si sa nu te critici.

Divinitatea din tine este Iubire Divina si nu are nici o forma de critica sau judecata, nici fata de tine, nici fata de nimeni altcineva.

Conecteaza-te la Divinitatea din tine si alege calea Maestrului tau interior.

Daca doresti sa schimbi ceva in viata ta, incepe acum cu acest nou Program de Activare a ADN-ului sau inscrie-te la urmatoarele cursuri si evenimente oferite de mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Presonala si Profesionala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023