Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
DESCOPERA PUTEREA INFINITA A SUBCONSTIENTULUI TAU

Descopera puterea infinita a subconstientului tau. Tehnicile ThetaHealing te pot ajuta. Acestea sunt cel mai bine desrise ca o minune usor de realizat in viata noastra. Conceptul celor Sapte Planuri ale Existentei ne permite conectarea la cel mai inalt nivel al iubirii neconditionate si al energiei a Tot Ce Este.

ThetaHealing este o terapie de vindecare extraordinara, ce ne ajuta sa inlaturam gandurile si sentimentele care provoaca dezechilibre.

ThetaHealing ne ajuta sa inlaturam convingerile care ne blocheaza exprimarea adevaratelor dorinte.

De ce sa inveti ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak?

Pentru ca ai sansa sa inveti direct de la sursa. Sunt Fondatoarea ThetaHealing Romania si Reprezint ThetaHealing in Romania din 2008.

De ce sa inveti ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak?

Pentru ca am cea mai mare experienta ThetaHealing in Romania si in lume. Am lucrat cu materialul Viannei Stibal, Fondator ThetaHealing, inca din 1998 si cu Vianna Stibal din 2001.

Invata sa elimini decalajul dintre visele tale si realitate, sa-ti vindeci sufletul si inima, cu o experienta minunata. Provocarile cu care ne confruntam in lumea moderna si necesitatile de a ne adapta in mod constant situatiilor in schimbare le putem rezolva cu ajutorul tehnicilor ThetaHealing.

Sentimente de neajutorare, durere, disperare, depresie, incertitudine, insecuritate, anxietate, suferinta si epuizare le putem da uitarii daca ne reactivam puterea subconstientului cu ajutorul tehnicilor ThetaHealing.

Vino alaturi de noi la cursurile ThetaHealing sustinute de mine, Cristina Hlusak si vei descoperi raspunsurile intrebarilor tale. De asemenea, vei dobandi puterea de a-ti debloca limitarile si de a regasi puterea infinita a subconstientului tau. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023