Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce te poate ajuta in seara de Eclipsa de Luna

Ce te poate ajuta in seara de eclipsa de luna.

1. Rugaciunea

Este important in aceasta seara sa te rogi, asa cum stii tu in inima ta. O faci pentru sufletul tau de fapt, si pentru toti cei dragi tie. Rugaciunea este o inaltare a sufletului.
Prin rugaciune multumim Divinului care este si in inima noastra, pentru tot binele pe care ni l-a dat si pe care ni-l da neconditionat. Prin rugaciune cerem ajutorul Tatalui Divin. Este important, atunci cand te rogi, sa fi mai mult in inima ta si mai putin in mintea ta si sa crezi in puterea Divina care este si in tine.
Citeste mai mult despre:
Rugaciunea in ThetaHealing

2. Lumina vie

Aprinde o lumanare si imagineaza-ti ca aduci lumina Divina in inima ta. Lumina vie, lumina Divinului din tine, este deja in inima ta, dar cu acest gest, constientizezi mai mult prezenta sa. Daca ai participat la Cursul ThetaHealing Avansat predat de mine, Cristina Hlusak, repeta exercitiul: Reconectarea la Eul Superior.
Citeste mai mult despre Reconectarea la Sine.

3. Meditatia

Este bine sa meditezi si sa reflecti asupra existentie tale, la fiecare nivel al fiintei tale.
Meditatiile ThetaHealing oferite de mine, te introduc intr-o stare profunda de meditatie, asemanatoare unei senzatii de “plutire”, starea ce rezida in subconstient. Aceasta stare are un rol important in accesa sentimentul de pace si acceptare.
Daca nu stii cum sa meditezi, aici gasesti o meditatie de relaxare de la cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

4. Contemplarea

Poti scrie pe hartie aspectele care-ti trec prin minte, chiar daca, la un anumit nivel constient, nu au nici un sens. Scrie-le in jurnalul tau spiritual. Este bine sa ai un jurnal al calatoriei sufletului tau. Viata insasi este o calatorie, in care bucuria si fericirea ar putea fi mereu alaturi de tine. Bucuria si fericirea nu sunt destinatiile calatoriei tale. Sunt pasii care te calauzesc in aceasta calatorie.

5. Respiratia

Respiratia constienta te ajuta foarte mult. Mai tii minte exercitiile de respiratie pe care le punem in practica la Cursul ThetaHealing Baza? Repeta acest exercitiu intr-un mod contient, adaugand inentia si scopul pentru care faci acest esercitiu, si vei vedea cat de mult te poate ajuta. Daca nu ai facut inca cursurile ThetaHealing, iti ofer aici acest exercitiu. Citeste mai mult despre exercitiul de respiratie.

6. Acceptarea

O eclipsa de luna plina, ca cea care va fi pe 31 ianuarie 2018, poate aduce diferite evenimente si poate modifica radical, intr-un fel sau altul, anumite aspecte in viata. Modalitatea de a face fata acestor schimbari este acceptarea. Este bine sa recunoastem transformarile unui astfel de eveniment, dar sa ramanem fermi, ca o piatra de temelie. Aceste transformari sunt necesare in evolutia noastra si in urmatoarea faza a vietii.

7. Pacea

Pacea este cel mai profund sentiment. Cand esti in pace cu calatoria sfletului tau, poti cu usurinta accepta ceea ce te-a invatat aceasta calatorie. Viata va echilibra totul, intotdeauna. Este natura universului in care traim. Universul doreste ca noi sa traim o viata fericita si productiva, iar ca sa nu stagnam, trimite o eclipsa pentru a echilibra totul. Deci fii mereu in pace.

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Vei vedea cum poti accesa pacea prin rugaciune focalizata si meditatii ThetaHealing. Acestea iti ofera acceptarea divina si contemplarea in toate aspectele fiintei tale. Sufletul tau este ghidat de Sinele tau Divin. Dar cand aceasta conexiunea este mai profunda, lumina vie din tine straluceste mai mult.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023