Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Scrie un mesaj

1De ce am creat acest site?

Pentru ca sunt fericita sa impartasesc in acest site experientele mele de viata, pentru a te ajuta sa atingi seninatate spirituala, liniste mentala si cea mai profunda incredere in tine si in Sinele tau Divin.

2Pentru cine am creat acest site?


Pentru tine si pentru cei care pot invata sa aplice principiile unei disciplini spirituale, asa cum se reflecta in viata – chiar in viata ta. Acest site are multe articole scrise, dar ca sa stii cum sa aplici tot ceea ce citesti si vizualizezi in acest site, te indrum sa participi la cursurile pe care le predau. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente. 

3Cu ce te ajuta sa accesezi acest site?


Poti considera acest site partenerul tau care te ajuta sa intelegi pe deplin diferite aspecte ale vietii tale. Poti considera acest site un loc unde poti invata mult, intr-un timp scurt.

4Cum te poate ajuta acest site?

Acest site te ajuta daca esti in cautarea unei orientari in viata.

5Te ajuta sa citesti articolele din acest site?

Absolut. Cuvintele din acest site te ajuta, dar nu in totalitate. Ai nevoie de experienta. Cum poti explica in cuvinte gustul de dulce? Descrierea verbala de dulce nu iti ofera senzatia. Pentru a cunoaste gustul dulce, trebuie sa ai o experienta dulce. Ca sa traiesti ceea ce citesti in acest site, trebuie sa ai o experienta. De aceea te invit la cursurile pe care le predau. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.
6Cum poti interactiona cu noi prin acest site?

Prin acest site actionez ca un ghid pe drumul pe care-l alegi in viata. Iti pot oferi articole, inregistrari audio si video, inspiratie spirituala, dar ca sa parcurgi acest drum si sa traiesti toate aceasta, trebuie sa te bazezi pe abilitatile tale interioare. Te invit la cursurile pe care le predau ca si tu sa iti dezvolti abilitatile interioare. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.
7Daca poti comunica cu noi prin acest site, de ce ar trebui sa participi la cursurile ThetaHealing predate de mine?

Pentru ca, desi ofer multe articole scrise in acest site nu iti pot arata in cuvinte scrise cum sa aplici ceea ce iti impartasesc. De aceea te invit la Urmatoarele Cursuri si Evenimente. Inscrie-te acum.
8Te ajuta sa citesti despre cursurile prezentate in acest site?

Absolut. Poti sa citesti despre multe cursuri pe care le ofer si despre toate discipline spirituale din acest site, dar adevarata cunoastere este bazata pe experienta. De aceea te invit la Urmatoarele Cursuri si Evenimente. Inscrie-te acum.
9De ce sa participi la cursurile prezentate in acest site?

Pentru ca toate cursurile sunt bazate pe o experienta practica de care ai nevoie.
10Care este filozofia cursurilor pe care le ofer si pe care le prezint in acest site?

Filosofia cursurilor si a disciplinelor spirituale pe care le ofer si le descriu in acest site nu este menita sa fie intellectualizata; este menita sa fie experimentata. Astfel, in mod inevitabil, cuvintele iti vor transmite doar o parte a sensului propus si pe care il ofer la cursurile pe care le predau, dar nu iti pot oferi experienta. De aceea te invit la Urmatoarele Cursuri si Evenimente. Inscrie-te acum.
11Pentru cine este creat acest site?

Acest site este pentru tine. Ma bucur sa impartasesc ceea ce am invatat in mai mult de douazeci de ani, in speranta ca te poate ajuta.
Poate ca, citind despre experientele mele, te ajuta sa inveti mai mult. Poate ca, exprimand experiente mele, ma ajuta sa le constientizez mai profund.
12Trebuie sa urmezi calea mea prin acest site?

Poti sa urmezi pasii mei sau sa alegi o cale alternativa – alegerea este a ta. Dar, cunoscandu-ne, niciodata nu vei regreta, pentru ca viata ta se va transfomrma in bine.
Invata si tu sa aplici „pur si simplu” tot ceea ce vizualizezi pe site-ul www.cristinahlusak.com. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

2023