Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Sagetator – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018 (Video)

Sagetator – Aspecte karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna di 31 ianuarie 2018

Aceasta eclipsa de luna plina din 31 ianuarie, ii poate ajuta pe cei din zodia Sagetator, sa continue un obiectiv pe care l-au dorit mult. Ar putea sa se intoarca la facultate, sa obtina o bursa de studii, un grad mai avansat in cariera, sa inscrie public o afacere, sau sa se angajeze la un nou loc de munca.

Daca esti din zodia Sagetator si te afli intr-o cauza in instanta, poti obtine o hotarare definitiva favorabila.

Persoanele si locurile straine sunt intr-o zona favorabila pentru cei din zodia Sagetator si este posibil sa incheie o afacere cu cineva in strainatate sau sa inceapa o cariera internationala.

Sagetatorul cauta intelepciunea si se intreaba: “Care este scopul meu in viata?” Este mereu orientat spre rezultate.

La nivel de personalitate, Sagetatorul este controlat de propriile sale dorinte si pasiuni. La acest nivel, incearca sa controleze persoanele si evenimentele din cadrul mediului sau, mai degraba decat sa invete sa controleze propriul sine inferior. Astfel, tinde sa proiecteze vina pe altii. De multe ori, chiar are lipsa de tact.

Cuvintele sale impulsive pot fi dureroase.

Aceasta eclipsa poate sa trezeasca Sagetatorul la perspectiva spirituala, sa-l impinga sa dezvolte auto-disciplina, sa canalizeze energia abundentei pentru a indeplini menirea sufletului sau. Este versatil, optimist, prietenos si indraznet.

Face bine in vocatiile care implica asumarea de riscuri, de calatorie si de vanzari.

Sagetatorul trebuie sa fie liber sa strabata planeta pentru a contempla sensul vietii. Are o energie norocoasa, in viata sa este de obicei, plina de aventura si de belsug.

Educatia si comunicarea a ceea ce stie, sunt o parte importanta a calatoriei Sagetatorilor, chiar daca este jucaus si spontan.

Aceasta eclipsa de luna ar putea sa marcheze celor din zodia Sagetator etapele finale ale procesului de purificare si de transformare.

Daca esti din zodia Sagetator, ai putea vedea aceasta eclipsa care marcheaza inceputul acestei auto-transformari.

La nivel de suflet, ai putea fi vindecator al umanitatii, un profet, sau un vizionar cu multa inspiratie.

Cursurile ThetaHealing pe care le predau te pot indruma in aceasta calatorie de auto-transformare, ca tu sa-ti indeplinesti misiunea ta pe pamant.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023