Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Scorpion – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018 (Video)

Scorpion – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 ianuarie 2018.

Pana la sfarsitul lunii, atentia celor din zodia Scorpion se va focusa pe cariera.

Eclipsa de luna plina din 31 ianuarie la va lumina prestigioasa casa a zecea, casa de onoare si de realizari.

Daca esti din zodia Scorpion si ai lucrat din greu si inteligent, de luni sau chiar de ani de zile, vei simtiti ca meriti o mai mare recunoastere. Este chiar ceea ce iti ofera aceasta eclipsa de luna plina.

Discutiile care apar in perioada eclipsei lunare din 31 ianuarie vor schimba probabil evolutiile care au aparut anul trecut in luna februarie sau august -septembrie 2017.

Steaua ta este in crestere, si in curand toata lumea iti va recunoaste meritele.

Aceasta eclipsa de luna impinge Scorpionul sa castige lupta simbolica dintre dorintele sale de sine inferioare si acelea ale sufletului sau. Aceasta lupta interioara poate fi dificila de multe ori, pentru ca implica cautare si transformare.

Scorpionul ar putea sa depaseasca egoismul si sa invete arta de a se dedica si altora, chiar daca simte nevoia de a dezvolta o individualitate unica.

Scorpionul, la nivel de personalitate, este centrat pe sine si creeaza in mod inconstient o serie de evenimente care pot provoca suferinte create din gelozie. Poate fi chiar razbunator.

Scorpionul isi atinge obiectivitate cu rabdare si stralucire interioara. Este loial familiei si de buna voie face sacrificii pentru ea. Este curajos, extrem de intuitiv, cu un magnetism care atrage multi prieteni. Are o vointa foarte puternica, o minte analitica ascutita si talent pentru planificare pe distante lungi. Casatoria si relatiile sunt importante pentru ei.

Poate fi extrem de inventiv si creativ. Conditiile de viata in apropierea apei ii ajuta pe Scorpioni sa se vindece.

Transformarea lor implica sa invete sa se focuseze si fata de altii si sa foloseasca puterea lor extraordinara de a vindeca si de a-i binecuvanta pe altii.

Scorpionul este dinamic si are o maiestrie aparte. La nivel centrat pe suflet, prezinta o stralucire interioara si o putere magnetica. Are capacitatea de vindecare extraordinara si devine total dedicat Planului Divin pentru intreaga omenire.

Incarnarea Scorpionului este decisiva. Va avea un progres daca se incarneaza din nou ca Sagetator sau va regresa daca se incarneaza inapoi in Balanta.

Eclipsa de luna din 31 ianuarie ii ajuta pe cei din zodia Scorpion sa invie din cenusa de sine inferioara, ca Phoenixul, simbol centrat pe suflet.

Ultima data cand a fost o astfel de eclipsa, a fost acum 152 de ani.

Daca esti din zodia Scorpion, poate stii ca poti transforma orice energia negativa intr-o energie de armonie, frumusete si iubire.

Daca nu stii cum, te invit la Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak. Cu siguranta te vor ajuta. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023