Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Secretele vietii spirituale

Care sunt secretele spirituale?

La un Curs ThetaHealing Copii Curcubeu pentru adulti, am fost curiaosa sa descopar secretele unei vieti spirituale. Astfel, am invitat pe toti adultii prezenti sa deseneze modul in care au simtit ei legatura cu Dumnezeu, atunci cand erau copii. Le-am oferit o hartie si diferite creioane colorate si i-am incurajat sa deseneaze.

Le-am spus: “Ganditi-va la unele dintre momentele speciale de cand ati avut opt ani, sase, sau patru ani, atunci cand ati fost constienti de faptul ca v-ati conectat la ceva mai mare si mai maret decat voi insiva, sau decat cei din jurul vostru. Va amintiti acele momente cand ati simtit ca viata are sens?”

Cei mai mari adulti au colorat o scena de viata de familie sau in aer liber. Multi adulti si-au amintit de supa pe care o gatea bunica, sau de indemanarea cu care lucra unchiul lemnul. Altii au desenat o scena de petrecere si mi-au povestit cat de bine s-au simtit la o petrece de dupa-amiaza.

Multi adulti au acoperit hartia desenand un soare mare, galben. Astfel, si-au reamintit senzatia de cand erau mici si se simteau protejati. Altii au desenat imaginea unei nopti de vara si cerul cu mii de stele care se intindea ca o patura catifelata.

Am fost mereu uimita de cat de multi adulti pastreaza viata lor spirituala din copilarie ca un secret, mentionand: “N-am spus nimanui inainte, nimic din toate astea” sau: “Nu credeam ca cineva ar fi fost interesat la ceea ce am simtit in copilarie.”

Aceste experiente si comentarii m-au ajutat sa inteleg despre ce vorbesc copii cand vorbesc despre credinta si sa descopar multe dintre secretele unor vieti spirituale.

CE ESTE CREDINTA?

Toti copii exprima acel sentiment de liniste, de protectie, acel sentiment de pace interioara.

Aceste sentimente ne dau cu adevarat incredere chiar si acum, cand nu mai suntem copii. Poate ca ai observat ca si conversatiile noastre cu copii sunt in mod inevitabil surprinzator de emotionante. Chiar si ei dezvaluie mereu secretele lor spirituale.

Te invit sa redescoperi si tu secretele vietii tale spirituale la urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023