Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Tehnici de purificare energetica pentru sfarsit de an (Video)

Pentru a intelege aceste tehnici de purificare si curatare, este important sa intelegem cum functioneaza energia, atat fizica, cat si metafizica.

Lumea fizica este o metafora pentru lumea metafizica, bazata pe principiul corespondentei – ce este sus este si jos, ce este in interior este si in exterior.

Corpurile noastre au nevoie de suficienta odihna, relaxare, apa si mancare sanatoasa. 

Fiecare dintre aceste tehnici de purificare – curatare si cultivare – joaca roluri importante in mentinerea armoniei. Sunt vitale, dar nu dificile.

Energia face parte din Divin. Exista principii de baza care guverneaza modul in care energia curge, dar, dupa ce le intelegi, vei putea sa constientizezi intuitia, impulsurile creative si propriul bun simt. 

Cu totii suntem creeati din energie si putem sa lucram cu ea. 

Te invit sa urmaresti aceasta Emisiune Speciala 360 de Grade de la B1Tv, alaturi de Alina Badic si colegele mele de platou.

Te va ajuta sa incepi sa aplici anumite tehnici de purificare si sa participi la propria ta curatare de energie. 

Incepe cu pasi marunti si vei ajunge departe. Concentreaza-te asupra a ceea ce faci intr-un mod constient.

Uneori stim ca trebuie sa facem o pauza sau sa mergem la plimbare pentru a ne curata mintea. Daca te-ai simtit vreodata asa, ai recunoscut ca, corpul tau de energie mentala era plin de ganduri care necesitau o rezolvare. 

Mersul descult te ajuta si te elibereaza de energia negativa sau tensionata. 
Tehnicile de purificare functioneaza la fel, cand examinezi in mod constient ce se afla in interiorul tau. 

Curatarea de energie nu este ceva ce facem o singura data. Este o activitate continua. Suntem bombardati cu energia altor oameni, sub forma de ganduri sau emotii. 

Energia aleatorie a altor oameni se poate agata de tine. Aceasta energie te poate afecta, poate chiar te schimba, in moduri in care nu esti constient si nu ai ales.

Regularitatea curatarii energiei poate varia de la o persoana la alta. Oameni extrem de sensibili sau persoane care nu si-au intarit granitele ar putea avea nevoie de o practica zilnica. 

Invata Tehnici de Purificare la Cursurile ThetaHealing pe care le predau Vei vedea cat de mult te pot ajuta! Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023