Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing cu Vianna Stibal – Iluminarea – Video CURS ONLINE

ThetaHealing cu Vianna Stibal – Iluminarea (VIDEO)

Acest video cu Vianna Stibal, Fondatoarea ThetaHealing, a fost filmat in martie 2011 in Bahamas, la Sivananda Ashram.

Am fost acolo, in Bahamas, alaturi de Vianna Stibal si Guy Stibal. Au trecut mulți ani de atunci, dar memoria acelei experiente este mereu vie in mine, de parca a fost ieri.

In prima seara, cand am ajuns Ashramul Sivananda, Vianna Stibal ne-a oferit o meditatie pe care a numit-o “a cantarii de noapte”. Desi toi eram foarte obositi, aceasta meditatie ne-a relaxat instantaneu.

Aceasta este inregistrarea unui seminar foarte rar. Vianna Stibal se scuza pentru ca era foarte obosita, dar considera ca aceste informatii sunt foarte explicative si informative.

In aceasta inregistrare, Vianna explica rolul undele cerebrale Theta si cum functioneaza acestea in aplicarea tehnicii ThetaHealing.

In acest video, Vianna Stibal prezinta pe scurt diferite activitati pe care le putem face in fiecare zi pentru a ne antrena creierul intr-o stare naturala de spirit a constiintei Theta. Putem face mici schimbari in viata noastra, chiar daca nu am fi constienti de ele. 

A invata cum sa lucram cu corpul nostru, cu mintea noastra si cu spiritul nostru, poate sa fie dificil daca esti la inceput de drum. Dar vei descoperi ca, aplicand tehnica ThetaHealing, orice este posibil.

O mare parte din tehnica ThetaHealing se adreseaza manifestarii obiectivelor, dorintelor si viselor noastre.

A trai in compasiune unul pentru altul este cheia succesului in obtinerea manifestarilor noastre.

Fie ca este vorba un corp sanatos, fie ca este vorba de mai multi bani, sau doar de o conexiune puternica la o putere mai mare de intelegere, vei observa cu siguranta transformari radicale cand sufletul tau este plin de iubire divina, intelegere si compasiune.

Vianna Stibal crede ca, daca vom invata cum sa ne apreciem cu adevarat si sa ne iubim neconditionat – ceea ce este mai usor de zis decat de facut – putem cu adevarat sa regasim bucuria si pacea interioara.

Si o data ce iti regasesti pacea si linistea interioara, vei ramane meru conectat(a) la Divinul din tine, AtoateCreatorul A Tot Ceea Ce Este, prin aplicarea tehnicii ThetaHealing.

CUMPARA AICI ACEST VIDEO

PRET: $ 9.52 USD

Inscrie-te completand acest formular. Noi iti vom trimite un link de plata si cursul online.

[fc id=’2′][/fc]

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la email: cristina@thetahealing.ro

CE CONTINE ACEST VIDEO

In aceast video, Vianna Stibal explica opiniile sale despre:

– modul in care tehnica ThetaHealing poate fi aplicata
– aspectele undelor cerebrale theta
– beneficiile tehnicii ThetaHealing
– cum putem aplica tehnica ThetaHealing ca o modalitate de vindecare
– cum putem sa ne conectam la AtoateCreatorul A Tot Ceea Ce Este

MAI MULT DESPRE ACEST VIDEO

Acest video este in limba engleza cu subtitrare in limba ramana.

Invata cum sa aplici tehnica ThetaHealing. invata cum sa comunici cu subconstientul tau. Citeste mai mult despre cursurile ThetaHealing. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente oferite de mine, Cristina Hlusak, Reprezentant ThetaHealing Romania din 2008.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023