Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing Rhythm pentru dieta de iarna cu Cristina Hlusak

ThetaHealing Rhythm este un curs special creat pentru a regasi ritmul vietii noastre dintr-o perspectiva Divina.

Cursul abordeaza, prin exercitii si sesiuni speciale, cauzele emotionale care determina aspectele vietii in exces, modul in care credintele si emotiile determina situatii de stres. La acest curs, cursantii au descoperit cum se pot ajuta si cum sa te reconectezi cu frumusetea interioara.

Cristina Hlusak sustine in Romania ThetaHealing Rhythm, un curs special creat de Vianna Stibal, pentru redobandirea ritmului dorit. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa traiasca o viata fara stres si persoanelor care intampina dificultati in a mentine un ritm dorit, dar si celor care doresc sa gaseasca un echilibru in ritmul vietii.

”In cele mai multe cazuri, sunt convingerile limitative create, convingeri mostenite sau emotii care afecteaza o persoana. ThetaHealing Rhythm este o tehnica sanatoasa, care ne ajuta sa ne redobandim rtimul dorit in viata. Odata parcurse cursurile ThetaHealing, se accelereaza dorinta de bine si se elimina problemele bazate pe stres”, declara Cristina Hlusak, fondator ThetaHealing in Romania.

Inscrie-te si tu acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023