Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing ca sistem de cunoastere

ThetaHealing, ca sistem de cunoastere original si profund, iti ofera o serie de instrumente care combina intelepciunea antica si stiinta moderna.

Acest sistem, ThetaHealing, iti ofera o cheie de a intelege viata ta intr-un mod mai profund. Iti ofera o anume cunoastere privitoare la sanatatea ta, la psihologia ta personala, la talentele tale, la punctele tale slabe si la darurile speciale pe care le scoti in evidenta.

A recunoaste clar si limpede acest sistem in viata ta inseamna a sarbatori singularitatea ta fara temeri. Rezultatul este acela ca viata ta va fi mult mai usoara decat ti-ai fi putut imagina posibil.

Poate ca acum treci prin perioade mai dificile sau poate ca in trecut ai avut experiente atat de socante, care poate ca au zdruncinat din radacini intreaga ta fiinta.

Dar trecutul este trecut si tot ce conteaza acum, este dorinta ta de a te ajuta. Daca te iubesti cu adevarat, poti sa schimbi acum modul in care iti traiesti viata.

Chiar daca esti o persoana extrem de sceptica cu privire la orice fel de misticism, ThetaHealing te poate ajuta.

Odata cu evolutia raspandirii sistemului ThetaHealing in lumea intreaga, aceasta cunoastere a continuat si continua sa se dezvolte intr-atat, incat a devenit un instrument operativ, logic si complet, cu diferite aplicatii practice.

ThetaHealing este deja utilizat cu mult succes in domeniul public, de catre terapeuti, psihologi si consilieri ai medicinei traditionale, cat si ai celei alternative. In plus, s-a inceput folosirea acestuia si in domeniul consultantei financiare pentru marile companii.

In pofida originilor sale mistice, ThetaHealing isi regaseste bazele in cele mai recente teorii ale fizicii cuantice.

Un alt aspect important in ThetaHealing, este identificarea clara a ceea ce actioneaza la nivelul subconstientului si la nivelul constientului.

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Te pot ajuta sa-ti trasformi viata, ca si tu sa te poti bucura de viata ta.

Incepte acum. Inscrie-te la urmatorul Curs ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023