Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing cu Anthony Robbins in Las Vegas

Anthony Robbins a venit la Las Vegas impreuna cu alti experti din lumea afacerilor, in perioada 13-16 ianuarie 2010, pentru un program exclusiv de afaceri.

Astfel a proiectat si codificat strategiile pentru antreprenori, prezentand o metoda sistematica de abordare, de utilizare si optimizare a fiecarei probleme de afaceri.

A stabilit de asemenea abilitati si strategii necesare pentru crearea unui avantaj decisiv, in special in aceasta perioada de schimbari imprevizibile.

Anthony Robbins a investit mai mult de 30 de ani in consilierea organizatiilor, folosind cele mai bune practici de afaceri pentru a crea succes pe termen lung.

Acest program exclusiv de la Las Vegas Business Mastery a fost punctul culminant al tot ceea ce am invatat si asimilat in acest proces pentru a crea o dinamica financiara optima si a maximiza succesul.

A fost un succes si pentru mine, pentru ca Anthony Robbins a fost un invitat (foarte special) pe 15 ianuarie in prima zi a cursului de ThetaHealing Baza predat de mine, Cristina Hlusak in Las Vegas.

Tony Robbins, desi foarte ocupat, a dorit sa impartaseasca cateva concepte practice cu toti participantii prezenti. Ne-a impartasit cum putem atinge obiective personale precise si strategice.

Sugestiile sale au fost aliniate cu ceea ce toata lumea isi doreste. A adaugat ca, daca suntem dispusi sa ne angajam cu pasiune si atentie la ceea ce este important pentru noi, recompensa noastra va fi uriasa!

Si chiar asa este! Acum si tu ai ocazia sa participi la Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak in Romania. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023