Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
De ce sa inveti ThetaHealing cu mine

De ce sa inveti ThetaHealing cu mine?

La fiecare curs ThetaHealing predat de mine traiesti o aventura care iti ofera informatii profunde si o intelegere mai buna a corpului tau uman. La fiecare curs intelegi mai concret cum se formeaza convingerile si programele limitative din viata ta, precum si sablonurile comportamentale creeate in rutina multor ani din viata ta.

Bucura-te de aceasta aventura si de schimbarile pe care fiecare curs predat de mine poate aduce in viata ta. Vino alatruri de noi.

Aceste cursuri iti ofera o intelegere mai buna asupra ta si a celorlalti, precum si asupra iluziilor unei realitati destorsionate care ne inconjoara de cele mai multe ori.

Aceste cursuri reprezinta baza pentru a intelege cum actionam si reactionam la aceste iluzii, cum le dam valoare si cum astfel ne indepartam de la adevarul absolut al Sinelui.

Si totusi, toate aceste experiente sunt importante, asa cum sunt, pentru ca acestea ne-au format. Sunt lectiile noastre de-o viata sau mai multe vieti.

Exista multe meditatii si exercitii pe care inveti sa le accesezi la cursurile ThetaHealing predate de mine. Toate acestea te ajuta si te pregatesc pentru a te conecta la „Tot Ceea Ce Este”. Odata ce vei invata aceste profunde aspecte, pur si simplu, vei fi mult mai conectat(a) la singura sursa a existentei noastre care te ghideaza si-ti ofera vitalitate. Este tot ceea ce avem nevoie.

Meditatiile ThetaHealing vor descuia usi in mintea ta pentru a te ajuta si pentru a te conecta cu „Tot Ceea Ce Este”.

Meditatiile si exercitiile ThetaHealing predate de mine sunt doar instrumente si procese car par sa ne conecteze cu Creatia.

De fapt, dupa ce vei constientiza ca esti mai conectat(a), vei deschide ochii si vei realiza ca esti conectat(a) la tot. Este ca si cum un valul este ridicat.

Gandeste-te la toate aceste instrumente ThetaHealing predate de mine ca la niste retete pe care le poti aplica ori de cate ori doresti. Insa, repetand aceleasi retete ale acestui proces, pas cu pas, poti deveni si tu un Maestru ThetaHealing.

Cand o persoana se conecteaza la Tot Ceea Ce Este folosind acest proces, perceptia este ca merge in afara propriei sale fiinte, afara in univers, catre colturile indepartate ale cosmosului, printr-un portal in Creatie.

Intr-un fel acest lucru este adevarat, dar nu in felul in care ai putea gandi. In fiecare persoana exista un mic univers care este identic cu vastitatea a Tot Ceea Ce Este.

Ce gasim inauntrul nostru? Gasim ca inauntrul fiecarei persoane exista Forta Creativa, Sursa Creatiei, Divinitatea, infnitatea.

Infinitatea este atat in noi cat si in afara noastra. De fiecare data când te conectezi la Divinitate, este ca si cum pleci intr-o calatorie vasta din vastitatea din inauntrul tau…

Aceasta calatorie te face sa constientizezi ca universul de infinita energie din afara ta este conectat cu universul infinit din-nauntrul tau. Toate acestea te fac sa realizezi ca Divinitatea este in si in tine. Mergi intr-o calatorie inauntrul tau pentru a-l gasi pe sinele Creator care este in tine si in afara ta, spre Constiinta Cosmica.

Incepe calatoria vietii tale cu aceste cursuri predate de mine. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023