Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cum sa aplici ThetaHealing cu Vianna Stibal – Video Curs ONLINE

Cum sa aplici Theta Healing – ThetaHealing cu Vianna Stibal (VIDEO)

In aceasta inregistrare tradusa in limba romana, Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii ThetaHealing:

– prezinta diferite exemple aplicate in diferite situatii
– explica cum se schimba convingerile
– arata modul de utilizare a tehnicii ThetaHealing

Tehnica ThetaHealing este cel mai bine cunoscuta prin lucrul asupra convingerilor.

Din aceasta inregistrare poti invata direct de la Vianna Stibal cum sa indentifici si sa inlocuiesti convingeri pentru a aduce si a mentine schimbari pozitive in viata ta.

CUMPARA INREGISTRAREA
PRET: $33.32 USD

Inscrie-te completand acest formular. Noi iti vom trimite un link de plata si cursul online.

[fc id=’2′][/fc]

NOTA: Toate informatiile din aceasta inregistrare sunt transmise numai in scop educational. Scopul acestor informatii nu este sa inlocuiasca sfatul medicului sau orice tratament urmat.

Chiar daca ai urmat sau nu Cursurile ThetaHealing, acest video este pe intelesul tuturor explicat de catre Vianna Stibal.

In acest video vei intelege procesul saparii in ThetaHealing pentru a identifica programele si convingerile de baza, care sunt radacina oricarui aspect pe care doresti sa-l transformi in viata ta.

A invata sa transformi mai profund si mai eficient programe si convingeri stocate adanc in subconstient, prin procesul de sapare, este cheia in ThetaHealing.

Lucrarea asupra credintelor in ThetaHealing este principalul instrument. A stii cum sa rezolvi rapid si efficient orice fel de blocaje, face ca acest instrument sa fie un mod eficient in Theta Healing.

Acest video iti va aduce o schimbare rapida si practica in acest proces.

Aceaste prezentari video cu Vianna Stibal sunt inregistrate la cursurile predate de Vianna. Aceste cursuri sunt create dupa cartile si manualele sale. Viannei Stibal, este fondatoarea ThetaHealing.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la: cristina@thetahealing.ro

Invata cum sa aplici tehnica ThetaHealing. Invata cum sa comunici cu subconstientul tau. Inscrie-te acum la cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania, Reprezentant ThetaHealing Romania din 2008.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023