Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing este un proces usor de invatat

ThetaHealing este un proces usor de invatat.

Aplic tehnicile ThetaHealing din 1998 si predau cursuri ThetaHealing in Romnia din 2008. Aceste cursuri iti ofera puterea transformarii.

Astazi multi predau ThetaHealing, insa nimeni nu poate duplica 20 de ani de experienta fara precedent si stapanirea acestui domeniu construit si sustinut de mine Cristina Hlusak, de 10 ani in Romania. Sunt Fundator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Nu accepta limitari. Invata cu mine, ThetaHealing. Am un renume la nivel mondial ca Master ThetaHealing cu Certificat de Stiinte ThetaHealing.

Timp de mai bine de un deceniu, aceste tehnici predate de mine, Cristina Hlusak, intr-un mod original, s-au dovedit a fi usor de aplicat si extrem de eficiente. 

Principiile mele fundamentale de predare in acest domeniu raman accesibile pentru oricine doreste sa se ajute. 

Deoarece abilitatile mele ca instructor au evoluat semnificativ de la inceputul carierei mele in 1998, a evoulat si abilitatea mea de a transmite informatiile cu mai multa usurinta. Informatia este putere si potentialul de a codifica mai multe informatii ThetaHealing la un curs predat de mine, Cristina Hlusak, se manifesta ca o profunda transformare pentru fiecare cursant care alege sa participe la cursurile predate de mine.  

Vino sa experimentezi elementele de baza ThetaHealing la cursurile pe care le predau, intr-o forma extinsa, care te ajuta sa evoluezi intr-un mod concret, pragmatic si eficient.

Descopera abilitatile tale de vindecare si de transformare intr-un mod nou, la un nou nivel, la cursurile ThetaHealing pe care le predau de 10 ani in Romania.

Inscrie-te acum si participa la urmatoarele cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

1. Vei fi îndrumat(a) sa aplici tehnicile ThetaHealing prin invataturile fundamentale originale.
2. Vei invata evolutia tehnicilor ThetaHealing si a celor utilizate in prezent de mine, la terapiile pe care le ofer.
3. Vei descoperi noi strategii ThetaHealing, actualizate, pentru a transforma orice dorinta in realitate. 

ThetaHealing este un proces usor de invatat. Nu complica lucrurile.

Ceea ce vei invata la cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, este complexitatea procesului vs. simplitatea cu care poate fi invatat.

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Inscrie=te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023