Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing iti schimba viata pentru totdeauna

ThetaHealing iti schimba viata pentru totdeauna.

Cand inveti ThetaHealing se deschide in fata ta un intreg orizont, complet nou. Astfel, vei vedea totul dintr-un alt punct de vedere si dintr-o alta perspectiva.

OK. Poate ca te intrebi. Daca chiar doresti sa-ti schimbi modul in care traiesti viata, de unde sa incepi?

Poti sa incepi cu Cartea ThetaHealing scrisa de Vianna Stibal. Daca nu stii de unde sa o cumperi, o poti compara de la noi. Scrie-ne un email la cristina@thetahealing.ro.

Iata 3 motive pentru care sa citesti cartile ThetaHealing

Dar experientele ThetaHealing nu provin doar din cartile ThetaHealing. De aceea te invit sa participi la cursurile ThetaHealing pe care le predau de foarte multi ani si in Romania.

ThetaHealing te invata cum sa depasesti toate problemele si obstacolele din viata. Suntem constienti de ele, si totusi, de multe ori nu stim cum sa procedam.

Toti studentii care au participat la cursurile ThetaHealing predate de mine, sunt de acord ca tehnicile ThetaHealing sunt cu adevarat uimitoare.

Iata cateva dintre Beneficiile ThetaHealing

Invata ThetaHealing cu mine. Te invit intr-o calatorie care va dura pentru totdeauna!

Esti gata?
Esti gata sa-ti confrunti provocarile?
Esti gata sa te eliberezi de tot ce te limiteaza?

Cand inveti ThetaHealing cu mine, vei dezvolta o suficienta creativitate si imaginatie pentru a putea face fata oricarei confruntari care apare in viata.

Toti avem confruntari similare in viata. Cu totii avem aceleasi provocari si dorinte …
Dar te invit sa privesti totul dintr-un unghi diferit. 

Participa la un Curs ThetaHealing Baza predat de mine. La sfarsitul experientei tale ThetaHealing, cu siguranta vei ajunge la aceeasi concluzie:

Cand multi oameni au multe lucruri in comun, se intalnesc cu bucurie sa invete impreuna ThetaHealing.

Incepe acum calatoria ta. Inscrie-te la urmatoarele cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Persoanala si Profesionala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023