Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CUM POTI TRANSFORMA IN BINE MULTE VIETI

Descopera multe transformari cu ThetaHealing.

Multi oameni se lovesc de anumite provocari in viata. Multi se lupta cu sfide emotive. Altii se lupta cu anumite suferintele zilnice. Altii traiesc nesiguranta problemelor fizice sau emotive.

Indiferent de cat de mari sau mici pot fii aceste sfide, calitatea vietii poate fii mereu imbunatatita.

Folosind conexiunea pe care noi toti o avem cu Divinitatea din noi, ni s-a oferit o cale pentru a alina si indeparta aceste tristeti adanci si dureri profunde din viata noastra.
Calea pentru a-ti imbunatatii viata si pentru a ajuta la transformarea multor vieti in bine, este prin aceasta tehnicǎ minunata, numita ThetaHealing.

Cum Vianna Stibal a transformat multe vieti

In 1995 Vianna Stibal, experta in terapii prin masaj si a “citirilor intuitive”, a descoperit ca, prin felul in care facea “citirile intuitive” putea face si vindecari instantanee.

Vianna, o mama a tri mici copii, a fost diagnosticata cu o afectiune avansata care ii distrugea foatre repede piciorul drept. Tot ceea ce a incercat folosind medicina conventionala si alternativa, nu a avut nici un rezultat.

Apoi a descoperit ca simpla tehnica pe care o folosea la “citiri intuitive”, putea vindeca. Piciorul ei a fost vindecat instantaneu. Vianna Stibal a adaugat cunostintele acestei technici terapiilor oferite clientilor ei, dar si în clasele pe care le preda.

Curioasa sa inteleaga de ce aceasta tehnica funtiona, Vianna a solicitat ajutorul unui fizician, si cu un electrocelograf a descoperit ca simpla tehnica atingea undele teta. De-alungul multor ani s-a descoperit ca tehnica utiliza o unda Teta si Gama, obtinand vindecari instantanee.

ThetaHealing este una dintre cele mai uluitoare experiente ale vietii.

Lucrand cu mii de clienti, Vianna a descoperit o cale uimitoare de a se conecta cu energia creativa care poate intervenii asupra oricarui aspect. Mai mult, aceasta energie poate schimba instantaneu convingerile si opiniile care au legatura cu multe afectiuni.

Insa, cea mai profunda descoperire a fost acea ca, aceasta tehnica poate fii invatata usor altora. Vianna, Fondatoare a ThetaHealing, a aratat aceasta tehnica a mii de oameni. De asemenea, a format alte persone ca si mine, sa ofere aceasta tehnica mai departe si sa predea cursurile ei de ThetaHealing.
Imagineaza—ti ca esti o unelta in mana Divinitatii si vei fii instrumentul care va transforma in bine multe vieti.

Cum poti tu transforma in bine multe vieti?

Invatand tehnica ThetaHealing. Afla cum. Vino alaturi de noi.

Inscrie-te acum la cursurile predate de mine, Cristina Hlusak. Sunt Maestru ThetaHealing cu Certificat in Stiinte ThetaHealing din 2008 si practic ThetaHealing din 1998.

Tu cu cine faci ThetaHealing?

Te invit alaturi de noi.

Fa primul pas.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023