Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Transformarile pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018

Transformarile pe care le aduce eclipsa de luna din 31 ianuarie 2018 sunt decisive, dar pozitive in evolutia noastra, pentru ca aduce un echilibru divin al multor aspecte din viata noastra.

Oamenii ar putea crede, daca totul este echilibrat, atunci nu conteaza ceea ce fac. Acest lucru este adevarat numai pentru cine doreste sa continue sa traiasca in taramul animalelor salbatice. Daca doresti sa evoluezi dincolo de nivelul animalic, la un nivel in care nu exista teama, trebuie sa traiesti ca o fiinta spirituala, in pace.

Poate ai tendinta sa crezi ca schimbarile pe care le aduce o eclipsa pot fi provocatoare sau dificile. Dar aceste provocari ne obliga sa acceptam temerile noastre si tot ceea ce viata ne ofera de cealalta parte a lor. Opusul temerilor este iubirea neconditionata pe care o poti accepta in inima ta, prin sugestiile pe care ti le-am oferit in acest articol:.

Ce te poate ajuta in seara de eclipsa de luna plina din 31 ianuarie 2018

O eclipsa lunara de luna plina, asa cum va fi cea din 31 ianuarie 2018, este cunoscuta, pentru ca scoate la iveala caracterul adevarat al unei persoane.

Acest lucru poate fi dificil de acceptat pentru unii oameni, pentru ca le este dificil sa acceprte ceea ce nu le place sa vada.

Aceasta eclipsa de luna, a sangelui albastru cum se mai numeste, in semnul mandru al Leului expresiv, ar putea aduce multa lumina adevaratei noastre esente, stralucind culorile noastre vii.

Acest lucru, cu siguranta are un efect pozitiv, deoarece aceasta constientizare poate duce numai la adevarata noastra evolutie.

In mod sigur, Divinul ne-a inzestrat cu capacitatea unica de a ne transforma viata si de a evolua. Daca ne plafonam, sau neglijam sa o facem, universul ne trimite cate o astfel de eclipsa. Am parcurs foarte mult timp pe scara evolutiei si mai avem un pic pentru a ajunge si mai departe, in urmatoarele etape ale evolutiei noastre.

Cunoasterea este adevarata cale spre libertate. Cursurile ThetaHealing pe care le predau de multi ani, fac parte din calea cunoasterii, care cu siguranta trezesc fortele latente din interiorul tau. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si vei vedea cat de mult te pot ajuta sa evoluezi.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023