Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Transformarile ThetaHealing

Transformarile ThetaHealing sunt acelea pe care eu le numesc miracole.

ThetaHealing te introduce intr-o lume a miracolelor, cu minunate transformari, la toate nivelele fiintei tale. Poti sa traiesti aceste transformari benefice, pozitive, instantanee, la cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

Vrei sa te convingi? Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente. Vei vedea concret imediate transformari. La cursurile predate de mine, vei vedea cum poti accesa o energie infinita a Creatiei, o energie Absoluta, Divina.

Aceasta energie a existat din-totdeauna. Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing, nu a inventat-o. A redescoperit-o. Poti sa o cunosti pe Vianna Stibal in aceste inregistrari video.

ThetaHealing este acum o tehnica predata in toata lumea, chiar daca in aceasta tehnica, nu este nimic “tehnic.”

Vianna Stibal a creat un mod pragmatic pentru a te ajuta. A creat manuale ThetaHealing, materiale si cartile ThetaHealing, cu o explicatie logica si pentru cei … sa spun … mai sceptici.

O cunosc pe Vianna Stibal de 20 de ani.

Sunt Fondator ThetaHealing in Romania si am cea mai mare experienta in ThetaHealing in Romania – chiar si in lume.

Sunt una dintre primele cursante ale Viannei Stibal. Cand am cunoscut-o pe Vianna, clasele ei erau formate din cativa oameni, dornici sa invete ceva nou.

Au trecut multi ani de atunci si multe s-au schimbat. Cu totii am evoluat. Si ThetaHealing a evoluat, odata cu noi – sau – noi am evoluat odata cu ThetaHealing.

Am asistat personal la multe transformari instantanee, a multor aspecte considerate “incurabile”.

Aceste transformari au restabilit armonia, au readus linistea si pacea multor oameni – acelor oameni dornici sa-si transforme modul in care traiau viata.

Aici poti sa citesti doar cateva din multe testimoniale despre ThetaHealing si despre ceea ce a adus ThetaHealing in viata multor oameni.

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023