Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Tu cum te adaptezi schimbarilor?

Tu cum te adaptezi schimbarilor?

Uita-te in jurul tau. Lumea se schimba rapid si, in anumite domenii, exista tensiuni profunde, peste tot in lume. Oamenii au dificultati de adaptare la aceste schimbari.

A venit timpul pentru o abordare radicala si revolutionara.
A venit timpul pentru o abordare care te face sa te conectezi profund cu constiinta ta.
Aceasta este o noua abordare, care iti va permite sa gasesti puterea si raspunsurile ascunse in tine.
Aceasta este o abordare prin care te poti conecta in tine cu sursa de la cel mai profund nivel.

Acum este momentul sa intelegi lumea ta. Acum este momentul sa intelegi de ce esti acum si aici pe aceasta planeta si care este misiunea ta in viata.

Te-ai intrebat de ce unii oameni fac parte din viata ta?
De ce anumite evenimente se intampla in viata ta?

Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing si vei invata cum sa intri in contact cu sursa ta de intelepciune, putere si vindecare.

Vei primi toate raspunsurile pe care le cauti.

Noi, ca fiinte Divine, am venit pe Pamant pentru a invata cateva lectii. Partea ta Divina este Sinele tau autentic. Stie totul despre tine, despre fiecare lucru si fiecare persoana care influenteaza viata ta.

Te poti conecta cu partea ta Divina. Vrei sa stii cum?
Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.

Vei descoperi raspunsurile in tine.

De cate ori ai auzit ca toate raspunsurile sunt deja in tine si ca au fost dintotdeauna acolo?

A fost usor sa le descoperi?
Raspunsul la aceasta intrebare este probabil: “Nu.”

Problema este ca constiinta este impiedicata de ego-ul. Ego-ului chiar ii este frica de aceste raspunsuri. Nu vreau sa le stie si prefera sa ramana in zona de confort.

Tot ce ai dorit vreodata sa stii despre Divin, Univers, Ingeri etc., este acum la indemana si sunt incantata sa impartasesc cu tine aceste aspecte.

Daca ai o oarecare dificultate in a medita, vei fi fericit(a) sa participi la aceste cursuri profunde, pe care ti le prezint intr-un mod simplu si constructiv.

Cand am adus aceste minunate tehnici in Romania, in 2008, au avut un mare impact. Multi oameni, din toate domeniile, au vazut ca aceste metode reprezinta cel mai bun mod pentru schimbare.

Poti evolua rapid cu tehnicile ThetaHealing. Vei invata sa ai curaj sa iesi din zona ta de confort si sa te eliberezi de tot ce te blocheaza.

Cu tehnicile ThetaHealing poti deveni o forta de adevar, onestitate si iubire.

Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, te ajuta sa gasesti raspunsurile intrebarilor tale. La aceste cursuri vei redescoperi puterea te de a te vindeca la toate nivelurile fiintei tale.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023