Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Tu si Pamantul – Un nou Curs ThetaHealing

Tu si Pamantul – Un nou Curs ThetaHealing

Care este relatia ta cu Pamantul?

Te-ai intrebat vreodata cat de puternica este conexiunuea noastra cu Pamantul? Te-ai intrebat de ce?
 Conecteaza-te la energia Pamantulu!

Nu stii cum? Te invit alaturi de noi, la cursurile ThetaHealing. Aplic tehnicile ThetaHealing din 1998. Relatia Ta cu Pamantul este un nou Curs ThetaHealing, creeat de Vianna Stibal.

De ce credi ca ai nevoie de o relatie puternica cu Pamantul?

Ca fiinte umane, privim stelele si, de multe ori, o parte din noi rezoneaza cu vastitatea spatiului si a timpului; suntem “atrasi” de acest mister – mister care parca ne “trage” dincolo de viata noastra de zi cu zi.

Dar, daca ne trezim pentru o clipa, simtim picioarele pe Pamant si ne dam seama ca acesta este Pamantul care ne sustine, care ne sprijina, care ne energizeaza si ne ajuta sa fim in prezent, in “miracolul de acum”.

Ca si in corpul nostru, “buricul Pamantului” este un centru puternic.

Cand ne conectam cu acest punct, acest cristal puternic din centrul Pamantului, in relatia noastra cu Pamantul, impamantarea si conectarea cu energiile pamantului ne ofera un sentiment de siguranta.

Putem imbratisa un arbore care este de fapt inradacinat in Pamant si ne va transmite acelasi sentiment, de impamantare – dar daca ne conectam cu acest punct, cu “buricul” Pamantului, acest sentiment va fi mai puternic.

Stramosii nostrii ne-au transmis aspecte ale “Misterului Stonehenge”, in care elemente religioase, mistice si spirituale au fost create in centru, ca un observator ceresc de predictie al eclipsei, al solstitiului, al echinoctiului si ale altor evenimente celeste importante.

Si Piatra din Eastern Island, o piatra bruta de aproximativ 5 m deasupra solului, care se sprijinina spre interiorul cercului de piatra Sarsen, a fost un punct creat ca observator al solstitiul de vara.

Toate aceste evenimente fac parte dintr-o aliniere perfecta Divina cu tot ceea ce este. De aceea este importanta si pentru noi aceasta aliniere cu Pamantul, cu chakrele noastre, cu tot ceea ce este si cu tot ceea ce suntem.

Vino alaturi de noi! Vei invata cum sa te inradacinezi, cum sa te aliniezi perfect Divin; vei invata importanta impamantarii si a echilibrului perfect Divin.

Desigur, suntem aici pe Pamant, dar daca nu simtim prezenta noastra aici, probabil suntem “pierduti” in gandurile noastre, in hotarari, emotii, vise si imaginatii.

Tot ce trebuie sa facem este sa fim mai “atenti” la tot ceea ce se intampla chiar acum, aici; sa ne eliberam de orice forma de “tensiuni” si “greutati” – si sa ne relaxam. Astfel vom aprecia conexiunea noastra cu Pamantul, cu acest “rezervor” vast de energie.

Reevalueaza relatia siconexiunea ta cu Pamantul, la acest nou curs ThetaHealing: Tu si Pamantul.

Vino alaturi de noi! Te vei elibera de tot ceea ce te blocheaza sa simti contactul cu Pamantul Mama.

La acest curs vei descoperi sau redescoperi importanta si bucuria de a trai in prezent.

[fc id=’2′ align=’left’][/fc]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023