Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Un secret al mintii putin cunoscut

Fiecare dintre noi are propriile sale experiente in viata, unice.

De ce? Pentru ca mintea noastra subconstienta este cea care gestioneaza majoritatea deciziilor. Acestea depind de actiunile prin care obtinem rezultatele pe care le vedem.

Desi cartile ThetaHealing scrise de Vianna Stibal detin sfaturi specifice despre cum sa lucrezi cu mintea subonstienta, aceste sfaturi pot fi doar utile atunci cand sunt puse in practica.

Un secret al mintii putin cunoscut este faptul ca doar 2-4% din actiunile noastre sunt controlate de mintea constienta, in timp ce celelalte 96-98% sunt controlate de mintea subconstienta.

Cu alte cuvinte, subconstientul nostru este cel care „ruleaza spectacolul”.

In niciun alt moment din istorie, subconstientul nostru nu a fost influentat atat de mult din exterior.

Parintii, prietenii, filmele, muzica, media si marketing-ul au jucat si joaca un mare rol pentru subconstientul nostru. Dar aceasta programare nu sunt mereu in interesul nostru.

De cate ori am auzit lucruri de genul:

„Nu o pot face”.

“Asta e o prostie.”

„Esti prea batran(a)”.

“Asa este.”

Și lista continua…

Moralul oricarei povesti este programarea limbajului.

Multe dintre convingerile noastre sunt negative.

Intrebarea evidenta este:

Cum putem inlocui rapid convingerile limitative adanc inradacinate in subconstientului nostru? Cum le putem inlocui cu cele care ne servesc, pentru a obtine ceea ce ne dorim in viata?

Răspunsul este simplu. Cu ThetaHealing.

ThetaHealing este o tehnica conceputa special pentru cei care doresc sa-si transforme modul in care triesc viata.

Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing in Romania din 2008.

Invata cum sa lucrezi cu subconstientul tau. Descopera abilitatile tale. Incepe acum! Inscrie-te la urmatoarele Cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023