Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
UN  VOUCHER SPECIAL PENTRU TINE SI CEI DRAGI

Un Voucher special pentru tine si cei dragi – Cadoul care se transforma in orice isi doreste si pentru orice doreste sa participe la cursurile oferite de Cristina Hlusak.

Cel mai frumos cadou este intotdeauna cel pe care ti-l doresti si cel de care a nevoie. Dar trebuie sa recunoastem ca nu ai cum sa citesti ganduri, decat daca participi la unul din Cursurile ThetaHealing oferite de Cristina Hlusak.

De unde a plecat idea unui Voucher?

Asa ca, alegerea unui cadou este de multe ori o ecuatie cu foarte multe necunoscute, in care lucrurile se complica si mai mult daca ne gandim si la alte detalii. Astfel, cautarea unui cadou se poate transforma intr-o activitate stresanta. Tocmai de aici a plecat idea acestui Ghift Card.

Care este rolul acestui Voucher?

Acest Voucher are doua roluri:

1. Un rol este de a-ti da posibilitatea sa alegi un cadou elegant cu care mergi la sigur.
2. Un alt rol este acela ca ofera posibilitatea celui care il primeste sa il transforme in orice cadou doreste.

Ce ofera acest Card?

Acest Voucher imbina perfect placerea de a darui si bucuria de a primi.

5 Beneficii ale acestui Voucher:

1. Nu trebuie sa te deplasezi pentru a-l achizitiona. Il poti cumpara direct de la noi, scriindu-ne un email pe adresa: cristina@thetahealing.ro, iar daca ne vizitezi, il poti cumpara oricand de la sediul nostru.
2. Ai ocazia sa ii surprinzi placut pe cei carora doresti sa oferi aceste voucher-urile, pentru ca le putem trimite direct pe adresa lor de email.
3. Poate fi folosit pentru oricare curs ThetaHealing oferit de Cristina Hlusak si pentru orice produse oferite de noi; asa ca optiunile sunt nenumarate.
4. Poate fi un cadou ideal pentru toti cei dragi tie.
5. Poate fi folosit pe tot parcursul anului 2018.

Ofera celor dragi tie un mod de a se ajuta si de a-si transforma viata. Cu siguranta vor aprecia schimbarile care vin din partea ta. Astfel, ei pot participa la oricare din urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023